Skautská energie

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod octaviampi 12. 11. 2021 11:09

Ano, od včerejška taky u ČEZu. Nestíhají, na požadavky z konce října by se prý měli dostat asi až v průběhu příštího týdne. V ČEZ online taky žádné odběrné místo. Při hovoru s operátorem ale jde prošťouchnout.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod rejca 12. 11. 2021 11:15

O tom neviditelném přepojení k ČEZu jsem tu již psal několikrát...

Ohledně ČEZ online, to jsem založil ručně ještě před přidáním odběrného místa od ČEZu - odběrná místa jsem tam neviděl, musel jsem ČEZ online zrušit a založit znovu, pak se tam odběrná místa již zobrazila.

Takže může být problém i v tom... Ale potvrzuji, že trvá cca 2 dny, než je vše hotové (po datu převodu).
rejca
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod thomasero 12. 11. 2021 16:05

Přechod od Skautů k ČEZ. Smlouva podepsána 25.10. Termín přechodu 23.11. Gratulace všem, kterým se to podařilo rychleji. Linka ČEZ volána as 7x od 26.10., více urychlit se to nepovedlo. Navzdory faktu, že DPI=ČEZ .
thomasero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod powery 12. 11. 2021 17:38

28.10. -> 24.11.
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod andreasbaader 12. 11. 2021 17:51

Volal jsem na CEZ vcera a bylo mi po kontrole udaju receno, ze plyn je ode dneska a elektrina od 13.11. Jestli to tak je ale nejde nijak zjistit. Uvodni email o zahajeni dodavek a rozpis zaloh pry prijde s nekolikadennim zpozdenim.
andreasbaader
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaischa 12. 11. 2021 19:31

Muzes sledovat v cez distribuce portalu
aaischa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Taki 13. 11. 2021 09:57

Tak už mi smlouva v ČEZ online na plyn taky svítí. Nikde tam nevidím, od jakého data je účinná.
To fakt, abych znal tento údaj, musím zavolat /napsat/ ČEZu nebo distributorovi?
Naposledy upravil Taki dne 13. 11. 2021 10:28, celkově upraveno 1
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod abyx 13. 11. 2021 10:17

ČEZ distribuce nedělá plyn ale elektřinu.
abyx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Taki 13. 11. 2021 10:26

Marek Lutonský píše:Teď jsem volal na ČEZ a zjistil, že zrovna dnes mě u elektřiny z DPI připojují k sobě. Přitom nic neposlali, v ČEZ online nevidím žádná odběrná místa. ...

Dnes už se v ČEZ online vidíš?
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod dave_no 13. 11. 2021 11:38

U mě 18.10. podepsáno, 12.11. připojeno a odběrný místa vidím.
dave_no
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 13. 11. 2021 12:13

V ČEZ online už vidím elektřinu u jednoho odběrného místa, které bylo včera připojeno. U druhého a u plynu zatím ne, připojení je plánované na příští dny.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod octaviampi 13. 11. 2021 13:53

Chcete-li vidět, stačilo u mě zrušit a znovu zřídit ČEZ online. Ukazuje se, že zřejmě byla sázka na PPAS chybou a měl jsem k ČEZu dat obojí.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Taki 13. 11. 2021 13:56

@Marek Lutonský
Myslel jsem, zda jde dovodit, že den prvního zobrazení v ČEZ online = den účinnosti smlouvy (připojení)+1. Zřejmě to tak bude. Tak jsem zavolal distributorovi (e.gd) abych se dověděl, kdy jsem byl migrován z DPI a ten mi tvrdí, že tam vidí, že jsem pořád v DPI, že tam byla žádost na připojení z 29.10. a ta že prý byla zamítnuta. Říkám mu, že určitě už jsem u ČEZu, že jinak by mi v ČEZ online nesvítilo dané odběrné místo, ale furt si mlel svou, že jsem v DPI. No mají v tom teda neskutečný bordel. Taky by mě zajímalo, když dával ČEZ požadavek na připojení 29.10., z jakého důvodu to tehdy bylo zamítnuto..
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod jayD 13. 11. 2021 15:56

Smlouvy zaslany 14.10. a 17.10., dle operátorky převod 8-9.11.. V Čez online, ČEZ distibuce mám pořád DPI.
Ale sms mně přišla nabídka ať k nim přejdu i s plynem...mně by stačila jen elektřina :hm
jayD
Návštěvník

Odeslat příspěvekod medzin 13. 11. 2021 20:25

Tak už se mi objevil v ČEZ online také plyn. Ale je tam ceník na neurčito platný od 3.11 za ceny které měly být až od 31.12. Myslel jsem že alespoň do konce roku budu topit ještě za rozumný peníz ☹️
medzin
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka