Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Mne na infolince ČEZu tvrdili, že na samoodečet je 5 dnů. Možná záleží na koho se na té infolince natrefí a jestli to ví nebo jen tak něčím člověka oblbne. Záleží jestli je na to nějaký zákon a pokud ano tak jak je to tam stanovené.Jirka.2 píše:Což mimochodem jste tady někde psali že na zadání samoodečtu stačí 5 dní, na infolince čez tvrděj 3 dni,
Měl jsem to stejné u elektřiny. Samozřejmě, že ten odhad udělaný Kolibříkem byl v můj neprospěch. Podal jsem Kolibříkovi reklamaci a bez problémů ji uznali a vystavili novou opravnou fakturu.Jirka.2 píše:Já to samozřejmě u skautů dával přes distributora a budeš se divit, ale ve faktuře to udělali odhadem.
Jirka.2 píše:polulin píše:Samoodečet zadávat jedině přes distributora. To je jediný způsob, kde to bude na faktuře cajk. Ještě se mi nestalo, ani u nikde v rodině, že by ten stav byl na faktuře u dodavatele zcela jiný. Jinak je v tom teď strašnej bordel. Bohemka zasílá faktury se stavem odhadem, protože si to lidi nenahlásili, tenhle stav pak převzal DPI dodavatel, z něho se lidi vyvazují standardní smlouvou a již poučeni chtějí zadávat odečty, které jsou často menší, než které byly jako koncové u Bohemky, což distributor samozřejmě nepřijme. Lidi jsou *****í, ale reklamace si jim zadávat nechce.
Já to samozřejmě u skautů dával přes distributora a budeš se divit, ale ve faktuře to udělali odhadem.
A hlavně tady tady teda poukazuju na to, že tu všude tvrdíte že samoodečet stačí udělat do pěti dní, ale reálně mám 26.11 fakturu od DPI ukončeného 24.11, tak mi to na těch 5 dní moc nevychází
polulin píše:Jirka.2 píše:polulin píše:Samoodečet zadávat jedině přes distributora. To je jediný způsob, kde to bude na faktuře cajk. Ještě se mi nestalo, ani u nikde v rodině, že by ten stav byl na faktuře u dodavatele zcela jiný. Jinak je v tom teď strašnej bordel. Bohemka zasílá faktury se stavem odhadem, protože si to lidi nenahlásili, tenhle stav pak převzal DPI dodavatel, z něho se lidi vyvazují standardní smlouvou a již poučeni chtějí zadávat odečty, které jsou často menší, než které byly jako koncové u Bohemky, což distributor samozřejmě nepřijme. Lidi jsou *****í, ale reklamace si jim zadávat nechce.
Já to samozřejmě u skautů dával přes distributora a budeš se divit, ale ve faktuře to udělali odhadem.
A hlavně tady tady teda poukazuju na to, že tu všude tvrdíte že samoodečet stačí udělat do pěti dní, ale reálně mám 26.11 fakturu od DPI ukončeného 24.11, tak mi to na těch 5 dní moc nevychází
Jestli jsi to zadával u skautů, tak jsi to nezadával u distributora. To je ten problém.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků