Skautská energie

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod aaischa 23. 12. 2021 14:46

Já to chápal tak, že kdo měl ČEZ dpi a přechází k cezu tak to bude vše v jednom pak v pravidelný faktuře.. Taky nemám fakturu za dpi
aaischa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod thomasero 23. 12. 2021 14:57

Mám předpis záloh a dopis od ČEZ z 1.12. kdy slibovali vyúčtování DPI v nejbližších dnech.
thomasero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirka.2 23. 12. 2021 15:03

aaischa píše:Já to chápal tak, že kdo měl ČEZ dpi a přechází k cezu tak to bude vše v jednom pak v pravidelný faktuře.. Taky nemám fakturu za dpi

Bude to zvlášt. Já odcházel 23.11 z dpi vše v rámci ČEZu a fakturu mi vystavili někdy minulý týden.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bufalobil1 23. 12. 2021 15:53

Taky jsem si myslel že to pojede v pravidelný faktuře když jsem u nich zůstal- Odcházel jsem z DPI do normálu také 23.11. a fakturu tedy ještě nemám. Přišla vám faktura poštou a nebo do čez online?
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jirka.2 23. 12. 2021 15:55

do čez online
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filas81 23. 12. 2021 15:59

Taky fakturu za DPI furt nemám, přecházel jsem v listopadu, aspoň mám teď pár dní zpátky rozpis záloh...
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod D.roak 23. 12. 2021 17:53

Faktura za DPI čez zasílá samostatně, i když u něj zůstanete.
aaischa píše:Já to chápal tak, že kdo měl ČEZ dpi a přechází k cezu tak to bude vše v jednom pak v pravidelný faktuře.. Taky nemám fakturu za dpi

-- 23. 12. 2021 17:54 --

Do čez online, poštou cca o týden později
bufalobil1 píše:Taky jsem si myslel že to pojede v pravidelný faktuře když jsem u nich zůstal- Odcházel jsem z DPI do normálu také 23.11. a fakturu tedy ještě nemám. Přišla vám faktura poštou a nebo do čez online?
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bado 23. 12. 2021 18:20

Odchod od DPI 21.11, faktura od Čez stále není.
bado
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jirka.2 23. 12. 2021 18:39

Nic si z toho nedělejte. Já od PRE nemám za DPI vůbec nic, ani zálohu. Pro jistotu jsem jim psal informační email, aby neřekli že jsem se o to nestaral, ted už je míč na jejich straně.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod thomasero 23. 12. 2021 19:39

Když přijde DPI faktura v lednu, co bude s DPH slevou? Máme smolíka?
thomasero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirka.2 23. 12. 2021 19:49

Tak podle ukončení ne? Od skautů taky chodili v prosinci faktury s 21%, takže předpokládám že tady by duzp mělo být dle konce fakturačního období.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 25. 12. 2021 18:17

Také nemám fakturu (vyúčtování) od ČEZ za DPI. Z DPI na standardní smlouvu jsem k ČEZu byl převedeny s elektřinou od 23.11.2021. Faktura za DPI prozatím poštou nepřišla a v ČEZ ON-LINE ji také nikde nevidím. Pokud se nepletu tak na infolince mi tvrdili, že DPI bude zahrnuté do řádné faktury a tu mívám v dubnu. Vy co tvrdíte, že fakturu za DPI máte v ČEZ ON-LINE tak kde ji tam konkrétně máte?
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Jirka.2 25. 12. 2021 19:48

Normálně ve vystavených fakturach.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 25. 12. 2021 22:38

Ve fakturách mám pouze zálohy. Mám ale elektronickou fakturaci neaktivní a tak to tam asi ani vůbec nebude a mělo by to snad přijít poštou.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 4. 1. 2022 15:54

Toto mi dnes přišlo z e-mailu skautska.energie@setrimeobcanum.cz:

Vážená paní, vážený pane,

z důvodu ukončení spolupráce mezi naší společností Občanům s.r.o. a organizací Junák – český skaut, Tiskové a distribuční centrum z.s., dochází ke dni 3. 1. 2022 ke zrušení dohody o zastupování, která byla uzavřena v rámci projektu Skautská energie. Od tohoto data Vám z těchto důvodů naše společnost nemůže poskytovat žádné další informace ohledně projektu Skautská energie.

V dalších záležitostech se proto obracejte výhradně na e-mail energie@skaut.cz, nebo tel. 267 317 800. Další kontakty najdete na http://www.skautskaenergie.cz.

Ke konci projektu vydala organizace Junák - český skaut vyjádření. Naleznete je zde. Reakci od společnosti Kolibřík Energie pak naleznete na jejich stránkách http://www.kolibrik-energie.cz.

Za naši společnost Občanům s.r.o. Vám děkujeme za dosavadní spolupráci a přejeme Vám úspěšný nový rok 2022.

Tým společnosti Občanům s. r. o.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka