Skautská energie

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod bado 4. 6. 2024 18:30

No právě taky přemýšlím. Myslím, že ty ceny budou lepší než mi asi nabídne, nebo spíš nenabídne a dá standardní ceník Čez. Ale za ty nervy co byly nevím no.
bado
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 4. 6. 2024 19:02

Je vidět, že se asi poučili z chyb a přistupují k tomu teď docela jinak https://www.skautskaenergie.cz/clanky/k ... -roce-2024
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod 123123123 4. 6. 2024 19:07

Co je to za aukci, kdyz muzou soutezit jen tri, ktere si tam pozvali? Jeden uz to ma a dva mu delaji krovi.
:D
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod xls 4. 6. 2024 21:17

Jo, stejnej podvodník, podruhý určitě stoupnu na stejný hrábě.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod T.E.CH 5. 6. 2024 07:58

Tak ten Hajzl největší je Armex, ten jim to zrušil...
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 5. 6. 2024 08:31

xls: jj jasne a to jsem za tu chvilku usetril za naky 2 roky jsem stejne pak plus minus projel v drahem DPI rezimu a to reseni. Tudiz pokud nekdo nema barak kde mu to jede 50tisic plus, tak to nema asi ani smysl resit :D
Jo prihlasil jsem se k tomu soudu, no prachy jsem nedostal a soud uz ani nevim jak dopadl :D
Kolibrik uletel :D

Zatim tak necham CEZ a koncem roku uvidim (ma me koncit smlouva u elektriky), maji to prehledne a funguje to.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vpe 5. 6. 2024 08:37

Abys nedostal fakturu za prohrany soud :) to mas soudni a znalecky poplatky, odmenu advokatu protistrany… :-*
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tomáš81 5. 6. 2024 10:58

u Skautské energie mohli a mohou zůstat snad jen filantropové z čiré lásky ke skautské organizace. Jinak od krachu Kolibříka a nezvládnutého krizového managementu pana "ředitele" Slavíka se jedná o obyčejné energošmejdy.
tomáš81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 5. 6. 2024 14:14

T.E.CH píše:Tak ten Hajzl největší je Armex, ten jim to zrušil...

Jestli si dobře vzpomínám, tak to skauti "vysoutěžili" nově vzniklé garážové firmě, která poskytla největší úplatek a nic neriskovala. Armex jen využil situace a celou konstrukci se naprosto logicky vykašlal, protože on dodavatelem nebyl. Kolem a kolem, jednoznačná vina Slavíka, kterému se nehodilo průhledné výběrové řízení jako v předchozích letech.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 6. 6. 2024 00:38

Pro přihlášené nezávazné, vysoutěženou nabídku lze odmítnout

tak to jsem zvedav co "vysoutezi"
:-) Mohli by aspon nulovy pausal
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod S474N 16. 6. 2024 14:05

tomas81: presne tak to vidim, ten pad byl vlastne ve finale to nejlepsi, co nas mohlo postihnout. Bohuzel se uz ale dost blizi konec trilete fixace u CEZ a rad bych si taky zafixoval neco pekneho i nadale :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod 123123123 16. 6. 2024 15:32

Ja bych ted nic nefixoval.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ripper6 26. 6. 2024 13:30

S474N píše:Bohuzel se uz ale dost blizi konec trilete fixace u CEZ a rad bych si taky zafixoval neco pekneho i nadale :mrgreen:

Jo ale neco normalniho, ve vysledku i ten CEZ nebyl spatnej, ted dava nabidky, PRE a tyto nic moc napr u elektriky.
PPAS tu chteji Skauti co ctu soutezit, tam ted je lepsi nabidka. Takze jedine ze bys sel primo k PPAS.
Jenze i kdybych ted tu nabidku chtel, nemohu protoze to mam fixovane.

-- 26. 6. 2024 14:31 --

vpe píše:Abys nedostal fakturu za prohrany soud :) to mas soudni a znalecky poplatky, odmenu advokatu protistrany… :-*

To nehrozi, vsak psali a bylo to pisemne, pokud nevyhrajou nemaji pravo nic uctovat.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod bado 26. 6. 2024 13:46

Tak jak jsem psal ve vlákně ČEZ, řeším to samé, jenže smlouva je na dobu určitou a jde změnit dva měsíce před koncem. Zatím jsem zkusmo přihlášen znova u skautů ale moc se mi tam popravdě zpět nechce. Osobně si myslím, že na podzim čez vydá nové ceníky a levnější nebudou. Jaká je možnost ukončit předčasně smlouvu a jaké je penále nevím.
bado
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka