od curvecardik3 26. 9. 2024 15:27
U mně trvalo přesně jeden týden, než mi poslali nabídku smluv na dobu určitou na 24 měsíců:
Elektřina:
- bez garance ceny - Yello Charon za 2590 Kč/MWh bez DPH, měsíční poplatek 120 Kč/měsíc (v případě zdražení je zákazník oprávněn okamžitě bez sankcí změnit dodavatele)
- s garancí ceny - Yello Boreas za 2450 Kč/MWh bez DPH, měsíční poplatek 120 Kč/měsíc
- s garancí ceny -Yello Styx za 2690 Kč/MWh bez DPH, měsíční poplatek 120 Kč/měsíc + bonus 3000 Kč
Plyn:
- s garancí ceny - Yello Smaragd 1249 Kč/MWh bez DPH, měsíční poplatek 120 Kč/měsíc + bonus 3000 Kč
Bonus:
V případě naplnění předpokladů uplatnění slevy sníží Yello zákazníkovi obchodní složku ceny komodity (tj. elektřiny nebo plynu) bez daní o částku ve výši 3000 Kč za každé odběrné místo zákazníka uvedené ve Smlouvě a za celou dobu trvání Smlouvy (dále jen „Sleva“). Slevu Yello zohlední v prvním vyúčtování dle Smlouvy. Pokud nebude tímto vyčerpána sleva v plné výši, bude nevyčerpaná část slevy zohledněna v následujícím vyúčtování.
P.S. Můj výklad: [i]Obchodní složka ceny se skládá z platby za spotřebovanou energii, v cenících účtovanou v megawatthodinách, a ze stálého měsíčního platu.[/i]