Yello energy

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dave_no 11. 9. 2024 13:14

Já čekám na emailovou odpověd již týden.
dave_no
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod T.E.CH 11. 9. 2024 13:38

No, to tady někteří už po jednom dnu "nekomunikace" dávají výpověď. Holt kdo si počká, ten se dočká, pokud na druhe straně není idiot. Což tady není a ani třeba u EPETU a dalších. Ono mít oddělení aby to netrvalo něco stojí a pak nejde mít levnou elektriku, plyn služby.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod T.E.CH 22. 9. 2024 08:39

Kdo jste poptával Yello a nemáte odpověď, volejte Telefon: 799 188 300
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod curvecardik3 26. 9. 2024 15:27

U mně trvalo přesně jeden týden, než mi poslali nabídku smluv na dobu určitou na 24 měsíců:

Elektřina:

- bez garance ceny - Yello Charon za 2590 Kč/MWh bez DPH, měsíční poplatek 120 Kč/měsíc (v případě zdražení je zákazník oprávněn okamžitě bez sankcí změnit dodavatele)
- s garancí ceny - Yello Boreas za 2450 Kč/MWh bez DPH, měsíční poplatek 120 Kč/měsíc
- s garancí ceny -Yello Styx za 2690 Kč/MWh bez DPH, měsíční poplatek 120 Kč/měsíc + bonus 3000 Kč

Plyn:
- s garancí ceny - Yello Smaragd 1249 Kč/MWh bez DPH, měsíční poplatek 120 Kč/měsíc + bonus 3000 Kč

Bonus:
V případě naplnění předpokladů uplatnění slevy sníží Yello zákazníkovi obchodní složku ceny komodity (tj. elektřiny nebo plynu) bez daní o částku ve výši 3000 Kč za každé odběrné místo zákazníka uvedené ve Smlouvě a za celou dobu trvání Smlouvy (dále jen „Sleva“). Slevu Yello zohlední v prvním vyúčtování dle Smlouvy. Pokud nebude tímto vyčerpána sleva v plné výši, bude nevyčerpaná část slevy zohledněna v následujícím vyúčtování.

P.S. Můj výklad: [i]Obchodní složka ceny se skládá z platby za spotřebovanou energii, v cenících účtovanou v megawatthodinách, a ze stálého měsíčního platu.[/i]
curvecardik3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod curvecardik3 30. 9. 2024 13:04

Jdu do Yello. Pokud je někdo zákazníkem Yello a z 500 Kč mi pak pošle 200 Kč, tak mi napište svůj kód do soukromé zprávy.

https://www.yello.cz/cs/doporucit-nas/
curvecardik3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Taki 30. 9. 2024 16:41

U Charona by měl být taky bonus
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod privrat 2. 10. 2024 10:35

T.E.CH píše:Kdo jste poptával Yello a nemáte odpověď, volejte Telefon: 799 188 300

to je číslo přímo na "obchodní"?
privrat
Návštěvník

Odeslat příspěvekod T.E.CH 2. 10. 2024 10:58

Ano, vyřídí smlouvu.......nabídku.

jiri.krov@yello.cz
T.E.CH
Mírně pokročilý

Předchozí stránka