Přecházel jsem ze Skautské energie přes DPI k Bidli a chtěl bych se podělit o zkušenost, jak s lidmi jednají. Ve smlouvě se automaticky vypočetla výše záloh podle mé předchozí spotřeby. Smlouvu jsem elektronicky podepsal, pak se dlouho nic nedělo, tak jsem musel urgovat, aby mě už převedli. Po třech týdnech od převodu mě poslali email, že zálohy se zvyšují na dvojnásobek, tj. 6000Kč, protože situace na burze je špatná (u Skautů jsem platil 1500Kč). Zrovna v té době jsem přestal topit elektřinou, takže má spotřeba bude cca třetinová. To je vůbec nezajímalo a zas mi poslali, že zálohy se navyšují na 6000Kč. Napsal jsem jim, že jsem přece podepsal smlouvu s určitou částkou a teď po mě chtějí 2x tolik a s tím nesouhlasím. Pak zase, že situace na trhu je špatná, takže budu platit 4500Kč.. Mají na to vůbec nárok neustále měnit výši záloh a neřídit se částkou ve smlouvě?
Jinak převáděl jsem dvě místa a na to druhé úplně zapomněli a stále nepřišlo oznámení o přechodu, i když jsem je na to už jednou upozorňoval. Datum avizovaného přechodu bylo v polovině prosince. To jen na ukázku, jaký tam mají pořádek.. Vydržím ten rok a pak okamžitě jinam, tohle je omyl:/