S tím pojištěním, pojistka baráku byla placena řádně, ale zcela zbytečně, protože ČP si při nahlášení poškození střechy od sněhu zjistila, že se změnil majitel nemovitosti, a nic nevyplatili.
A pojistné nevrátili.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
yndezit píše:S tím pojištěním, pojistka baráku byla placena řádně, ale zcela zbytečně, protože ČP si při nahlášení poškození střechy od sněhu zjistila, že se změnil majitel nemovitosti, a nic nevyplatili.
A pojistné nevrátili.
drummond píše:yndezit píše:S tím pojištěním, pojistka baráku byla placena řádně, ale zcela zbytečně, protože ČP si při nahlášení poškození střechy od sněhu zjistila, že se změnil majitel nemovitosti, a nic nevyplatili.
A pojistné nevrátili.
To jako fakt? Žil jsem v domnění, že to pojištovna vyplatí majiteli nemovitosti (nikoliv plátci pojistky) a že nezáleží na tom, kdo to fyzicky platí. Pojištěný ten konkrétní dům/byt přeci je.
Rodiče na mě převedli byt i chatu, nicméně si pojistky platí nadále sami. V případě nějaké události by jako pojištovna řekla smůla, nic by nevyplatila, protože změna majitele?
yndezit píše:drummond píše:yndezit píše:S tím pojištěním, pojistka baráku byla placena řádně, ale zcela zbytečně, protože ČP si při nahlášení poškození střechy od sněhu zjistila, že se změnil majitel nemovitosti, a nic nevyplatili.
A pojistné nevrátili.
To jako fakt? Žil jsem v domnění, že to pojištovna vyplatí majiteli nemovitosti (nikoliv plátci pojistky) a že nezáleží na tom, kdo to fyzicky platí. Pojištěný ten konkrétní dům/byt přeci je.
Rodiče na mě převedli byt i chatu, nicméně si pojistky platí nadále sami. V případě nějaké události by jako pojištovna řekla smůla, nic by nevyplatila, protože změna majitele?
Ne, u pojistek se musí uzavřít nová smlouva na nové vlastníky.
Mají to ve VOP.
Pravý Tomáš Marný píše:Se divím, spousta lidí je tady chytrejch jak vopice a přitom nedokážou do Google napsat 3 slova...
https://www.porovnej24.cz/clanky/se-sta ... pade-smrti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků