EPET - EP Energy Trading

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Rop 21. 8. 2024 08:24

Jaké máte zkušenosti s EPETem?

Já jsem v pátek uzavřel smlouvu a zatím mi volali, zda chci nabídku. Když jsem jim řekl, že mám v e-mailu uzavřenou smlouvu, tak byli poněkud překvapeni, že to prověří.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod PULPANM 21. 8. 2024 08:49

Já mám v emailu také smlouvy ( 4x) a k tomu jasný text Smlouvy tedy platí akorát projdou ještě zpracováním.

Díky elektronickému podpisu smlouvy (a tedy i vygenerování tohoto e-mailu) byla smlouva odeslána ke zpracování. Spolu se smlouvou byla podepsána i plná moc, na základě které vypovíme smlouvu u Vašeho stávajícího dodavatele. Nyní provádíme veškeré úkony nezbytné k tomu, aby byly dodávky od epet zahájeny co nejdříve.

Zpracování smlouvy včetně termínu zahájení dodávek Vám potvrdíme e-mailem. Krátce po zahájení dodávek Vám zašleme uvítací dopis s rekapitulací smlouvy a rozpisem zálohových plateb.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod pulmann 21. 8. 2024 09:20

Já jsem s nimi dvě smlouvy uzavřel.
pulmann
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka.2 21. 8. 2024 12:48

A přišli vám přihlašovací údaje do toho jejich portálu?
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 21. 8. 2024 12:55

ne zatím ne

-- 21. 8. 2024 12:56 --

ale mám potvrzeno, že smlouvy v emailu by měly být finální ( napsali to tedy s gramatickou chybou ale budiž - Dobrý den, měli by být finální, pokud jste uvedl veškeré informace správné. � S pozdravem marketingový tým epet
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 21. 8. 2024 13:01

Mě přišly ke dvěma smlouvám tři odkazy pro registraci do jejich portálu. Ten poslední fungoval. Tam smlouvy vidím.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 21. 8. 2024 13:36

Jakou nabidku si uzavrel? Minuly patek koncila platnost toho ceniku se super plynem. Co je tam ted zajimaveho?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dave_no 21. 8. 2024 14:04

V pondělí jsem vyplnil poptávkový formulář, včera rovnou údaje přes odkaz tady v jiném tématu a v obou hovorech mi pokaždé jiná paní řekla, že ty ceníky happy holiday už nenabízí a nejlepší co může nabídnout je plyn za 1190 Kč... Prý ale něco chystají, jen neví zda to bude zlevnění nebo zdražení :D
dave_no
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 21. 8. 2024 15:05

Mně řekli ( Innogy), že se co nevidět bude zdražovat kvůli nákupu emisních povolenek
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 21. 8. 2024 16:31

S474N píše:Jakou nabidku si uzavrel? Minuly patek koncila platnost toho ceniku se super plynem. Co je tam ted zajimaveho?
Já jsem smlouvy uzavíral v pátek. Takže ceník Happy Holiday
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod eur.martin 21. 8. 2024 16:58

Máte zkušenost že vám při vyplnění online smlouvy, fialové tlačítko "Sjednat smlouvu online" přišel pouze tento email? To vypadá na nějaký bug.
Vyplnoval jsem to začátkem minulého týdne, a zatím bez reakce.

Dobrý den,

potvrzujeme, že jsme přijali vyplněný webový formulář, a děkujeme za Váš zájem o odběr PLYNU od společnosti epet.

S přáním hezkého dne

tým společnosti epet
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jirka.2 21. 8. 2024 17:14

To protože si tam zadal že neznáš přesné údaje, pak jen nahraješ fakturu a přijde tohle. Když tam zadáš že znáš přesné údaje tak na konci rovnou podepíšeš smlouvu myší. Já to nejdřív udělal jak ty, ale pak se mi to rozleželo a udělal ten druhý způsob. Obojí jsem dělal v pátek, v pondělí 2x volali, ale když jsem řekl že jsem podepsal online smlouvy, tak to prý je v pořádku vyřízené. A smlouvy pak přišly i do emailu. Pak přišel i přístup do eportálu.

-- 21. 8. 2024 17:21 --

Jinak teda mám 4 odběrný místa(2x plyn, 2x el.), z toho na 2 mám přešvihnutou spotřebu, tak uvidím jestli mě s tím vyfakujou nebo to zkousnou. A mají trochu nedořešený ten eportál, prý tam dle infolinky nejde víc jak 3 odběrný místa, takže to poslední mám pod jiným emailem, mělo by to jít nějak spárovat, ale nepodařilo se mi to, takže mám zatím dva přístupy do eportálu přes dva emaily.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod curvecardik3 21. 8. 2024 21:14

Tak dej vědět, jestli ti větší spotřebu uznali. Mně to zamítli. :-(
curvecardik3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jirka.2 21. 8. 2024 21:34

A kdy ti to zamítli? Až po podpisu smlouvy, nebo už při sjednávání?
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ridder 22. 8. 2024 07:42

eur.martin píše:Máte zkušenost že vám při vyplnění online smlouvy, fialové tlačítko "Sjednat smlouvu online" přišel pouze tento email? To vypadá na nějaký bug.
Vyplnoval jsem to začátkem minulého týdne, a zatím bez reakce.

Dobrý den,

potvrzujeme, že jsme přijali vyplněný webový formulář, a děkujeme za Váš zájem o odběr PLYNU od společnosti epet.

S přáním hezkého dne

tým společnosti epet

Mám to stejně, tak čekám, jak se zachovají. Jestli to uznají nebo nás vyfakují. Zatím mlčí.
Ridder
Návštěvník

Další stránka