EPET - EP Energy Trading

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod T.E.CH 4. 12. 2024 13:55

Bude to v pohodě a dopadne to dobře. Jako vždycky....
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pablo77 2. 1. 2025 19:27

Mám problém s EPETem. Uzavřel jsem v prazdninové akci v 8/2024 smlouvu na dodávku plynu od 1/25 za 849,- bez DPH/Mwh. Smlouvu jsem digitálně podepsal a přišla mi v mailu, kde mě zároveň informovali, že po zahájení dodávky mě obešlou uvítacím dopisem a plánem záloh. No a 1.1.25 jsem obdržel od GasNetu "Vyzvu k narovnani bezesmluvniho vztahu tykajici se dodavky a distribuce plynu" a mám 9 dnů k tomu abych situaci vyřešil jinak mě odpojí:-). EPET mě v systému neeviduje a operátor na lince věc probírá s nadřízeným a následně se prý ozvou, cemuž moc nevěřím. Smlouvu mám v ruce, ale to je tak vše. Má někdo podobnou zkušenost? Vypadá to na opravdu velký nepořádek u tohoto jinak se v pohodě tvářícího obchodníka.
Pablo77
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pulmann 2. 1. 2025 20:46

V první fázi poslat Gasnetu smlouvu a sken emailu.
A urgovat Epet.
To samé se mi stalo před lety u ČEZ.
Přecházel jsem k Čezu a ČEZ ztratil smlouvu. Takže mi ČEZ smlouvu neudělal.
ČEZ mi sdělil, že udělal chybu , ale řešit to nebudou. A nabídli mi, že se s nimi můžu soudit.
Musel jsem se přihlásit k dodavateli poslední instance.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 4. 1. 2025 10:31

jako EPET docela perlí, u jednoho OM připojeného od listopadu dosud neposlal plán záloh a u druhého zapomněl poslat výpověď ČEZu přesto, že na to měl půl roku a teď si drbe hlavu co s tím
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 4. 1. 2025 10:43

A proto se stále doporučuje, aby si každý podal výpověď stávající smlouvy sám a nenechával to na novém dodavateli.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 4. 1. 2025 14:56

Taky jsem to doporučoval, ale to je holt těžký. Na druhou stranu s takovým předstihem a takovou angažovaností :D
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pablo77 8. 1. 2025 22:54

Takže EPET nakonec způsobený nepořádek zvládnul a dokonce se podařilo zahájit administrativně odběr zpětně v den platnosti smlouvy od 1.1.25. Smlouvu tedy zpracoval... Ještě si pohlídat plán záloh, aby ho dodali a jinak snad OK, ale bez starostí to nebylo, lepší podmínky musí být asi něčím vykoupeny :-).
Pablo77
Kolemjdoucí

Předchozí stránka