EPET - EP Energy Trading

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod T.E.CH 22. 8. 2024 08:23

imho...Uznají to...
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 22. 8. 2024 08:25

Ridder píše:
eur.martin píše:Máte zkušenost že vám při vyplnění online smlouvy, fialové tlačítko "Sjednat smlouvu online" přišel pouze tento email? To vypadá na nějaký bug.
Vyplnoval jsem to začátkem minulého týdne, a zatím bez reakce.

Dobrý den,

potvrzujeme, že jsme přijali vyplněný webový formulář, a děkujeme za Váš zájem o odběr PLYNU od společnosti epet.

S přáním hezkého dne

tým společnosti epet

Mám to stejně, tak čekám, jak se zachovají. Jestli to uznají nebo nás vyfakují. Zatím mlčí.

Mně normálně přišly všechny 4 smlouvy v příloze podepsané EPET a mnou a na chatu na FB mi potvrdili, že jsou smlouvy v pořádku a platné. Na emaily ale nereagují
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod eur.martin 28. 8. 2024 16:41

Je lepší podat výpověď u stávajícího dodavatele sám, nebo je lepší dát EPETU plnou moc? Smlouva se ukončuje k datu ukončení fixace, nebo až následující den, kdy má začít platit nová cena? Mám autoprolongaci. Jaké máte zkušenosti a co mi můžete doporučit? Například vzor ukončení smlouvy, atd. Děkuji.
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 28. 8. 2024 17:10

Lepší (jistější) je podat výpověď sám, vzor výpovědi najdeš třeba zda https://eru.gov.cz/vzory-pro-odstoupeni ... ed-smlouvy Smlouva se vypovídá/ukončuje k datu konci fixace.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod eur.martin 28. 8. 2024 17:34

To je tento vzorový formulář? Děkuji

Výpověď smlouvy na dobu určitou ­z důvodu nesouhlasu
s prodloužením doby trvání závazku ze smlouvy
(podle ustanovení § 11c odst. 1 energetického

zákona1) https://eru.gov.cz/sites/default/files/obsah/prilohy/11c1ezvypovedprolongace0.docx
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 28. 8. 2024 18:05

Ano
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod M4Touch F1 29. 8. 2024 09:55

To/Ten EPET je nějaký důvěryhodný dodavatel? Co čtu zkušenosti na netu tak rozpoluplné zkušenosti.
M4Touch F1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PULPANM 29. 8. 2024 10:10

No psal jsem v jiném vlákně, ale tedy nevypadají moc solidně, na emaily odpovídají s velkým zpožděním a zrovna v tomto případě se jedná o celkem důležitou věc / nesoulad

Historka s EPET - přišli mi smlouvy na plyn a elektřinu na 2 odběrná místa s jejich skvělou cenou Kč 849 + DPH MWh / plyn a Kč 2390 + DPH MWH/ elektřina.
Smlouvy podepsané online mnou, tak i EPET.
Smlouvy nemohou najít, nejsou prý v evidenci a poslali mi další návrh s cenami aktuálními, čili úplně jiné. Tak to s nimi řeším, vše jsem již několikrát poslal emailem ( smlouvy + nabídnuté ceníky), ale stále ticho po pěšině
Mezitím tím jsem dostal celkem solidní nabídku od PRE, od kterých aktuálně odebírám. Tak jsem zvědavej, jestli od EPET nějakou odpověď dostanu.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod pepisis 29. 8. 2024 10:12

A jak zni nabidka od PRE?
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 29. 8. 2024 10:57

Poslal jsem soukr.msg
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 29. 8. 2024 11:33

Ta nabídka PRE by určitě zajímala víc lidí, můžeš ji uvést zde veřejně?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 29. 8. 2024 11:45

ok
plyn 1331 s DPH + 145 s dph
elektřina 2831 s dph NT, 3073 s DPH VT, + 144
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 30. 8. 2024 10:52

No tak tedy EPET, odešle doručenku a jen občas se dozvím i psanou odpověď, že moji žádost postoupili na patřičné odd.
Za mne dosti laxní přístup k potencionálnímu zákazníkovi, neb zatím mi platnost smluv nepotvrdili.
Tak asi se s nimi rozloučím, možná ani nebude třeba podávat výpověď když ty smlouvy nemohou najít a to ani tehdy, když jsem jim je všechny poslal
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod T.E.CH 30. 8. 2024 20:03

Máš je v emailu, tak netrojči. Předpokládám že jsi jim je poslal a tim je to vyřešené. Tam je to jen o tom, počkat až se na tebe dostane řada.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ridder 2. 9. 2024 20:31

Emaily, FB ani telefon není úspěšný už několik dní. Stále tedy čekám na info, jestli mi smlouvy z akce pošlou. Má někdo, kdo klikl na neznám údaje, nějakej posun?
Ridder
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka