S474N píše:Nicmene tva paranoia, ze za vsim je Amway je jiz opravdu mirne trapna
To Petr1968 nikdy netvrdil!
On prece dobre vi, ze za neco muze Bursik a SZ!
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
S474N píše:Nicmene tva paranoia, ze za vsim je Amway je jiz opravdu mirne trapna
Raziel-CZ píše:Petr1968 píše:Dotaz na správce fora: Proč má odpad hlavní slovo? Proč je preferováno AMWAY což je v podstatě ekonomická sekta? Platí vám???? Mám dojem,že ano. Nebo máte strach? Doufám,že to smažete zbabělci.Stejně jako jsou blokované diskuse,když se to týká cikánů na Novinkách .cz. Svět jde do *****,a to doslova.Žádný BAN tomu nezabrání.
Nerozumím sluvu odpad, patrně je myšlen Amway? Nevím o tom, že by bylo preferováno. Pouze má právo na vyjádření názoru. A jelikož zástupci Amway jednají slušně, není důvod jim mazat příspěvky.
Ne, neplatí mi ani korunu. Dokazuje to už jen založení tohoto tématu a fakt, že zde vůbec na tyto věco reaguji. Mé odpovědi myslím nejsou zrova adminům po vůli.
Že jde svět do kamsi vím, ale v demokracii s tím nelze nic udělat. Preferuji Liberalismus.
Petr1968 píše:Máš úplnou pravdu. Myslím ,že vydělávám ve svém obchodě víc než SP. A žádnou organizaci nepotřebuji. SP je příkladem skvěle vymytého mozku. Bije se za USA firmu a její zisky,nebo je AMWAY nějaká dobročinná společnost? A dej se do klidu. S474N: Za co máš poslední varování? Kolego
Kleo píše:Takže pan SP má právo na vyjádření názoru a nikdo jiný ne? Co bylo tak neslušného na mých příspěvcích, že byly z fóra všechny vymazány? Souhlasím s Petrem, buď vám platí nebo já fakt nevím. Pro mě každopádně takhle moderované fórum absolutně ztrácí význam...
ossobne píše:Tahle informace se zobrazuje pouze mě?
Informace
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána, ale než bude veřejně zobrazena, musí být schválena moderátorem. Budete upozorněni, až bude zpráva schválena. Budete informováni, jakmile váš příspěvek bude schválen.
Kdo ty mé příspěvky konkrétně schvaluje a jak dlouho to trvá? Tohle schvalování mých příspěvků je pouze dočasné nebo trvalé? Jestli je trvalé, tak budu raději přispívat pod jiným NICkem.
S474N píše:Petr1968 píše:Máš úplnou pravdu. Myslím ,že vydělávám ve svém obchodě víc než SP. A žádnou organizaci nepotřebuji. SP je příkladem skvěle vymytého mozku. Bije se za USA firmu a její zisky,nebo je AMWAY nějaká dobročinná společnost? A dej se do klidu. S474N: Za co máš poslední varování? Kolego
Netusim, co mas za obchod. Take netusim, kolik pobira SP, takze bohuzel nemohu porovnavat. Schvalne zkus tu neco napsat o tom, co delas a kolik za to beres.
BTW: Ropovi se nelibily nektere moje financni vyroky
S474N píše:Kleo: ono pomerne nejenom dost zalezi na tom, co reknes, ale taky jak ten svuj nazor prezentujes. Pokud je "podporen" nekolika expresivnimi slovami, pripadne je naprosto mimo tema, tak se nesmis divit, ze ti proste "zmizi". Tak uz to na moderovanych forech chodi.
Spousta kriklounu porad vola po "demokracijiiii...", ale sami by si doma kalet na podlahu take nenechali. Chce to proste trosicku sebereflexe.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků