Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
4honza píše:At se tedy stanovi jednoducha pravidla, co se ve vlakne maze (vulgarity, prispevek obsahujici pouze urazky, spamy, opakovane generovane vykriky).
nějak nebylo co říct. A pokud není co říct, necháme promlčet? Chápu...Raziel-CZ píše:Pouze zodpovídám dotazy uživatelů hromadně a ne jen přes SZ. Vadí vám to snad? Tím chcete říci, že se za své názory stydíte? Nebo jak to je? Je to nějak extra tajné? Vadí-li vám tato diskuse, jednoduše mi ji zakažte, ne? To ale neuděláte, protože nejste schopni, podle toho co jsem četl, podnikat radikální kroky. Nebo budu výjimka? Absolutně nerozumím tomu co chcete. Administrátor by měl mluvit narovinu a dělat rozhodnutí, která jejich podřízení musí splňovat. Zde je tomu ale asi jinak. Fakt nerozumím, nezlobte se.
Plním standardně a zcela logicky svoji práci moderátora, ne/nebyl jsem totiž mod či admin jen zde. Pokud mi ale přímo nepovíte své zvyky, co a jak zde dělat v konkrétních záležitostech, nemůžete ode mne očekávat nějaké konkrétní chování. Buď dodržujte sami svá pravidla, nebo je zrušte.
A nebo mi opět napište nějaký nesmysl co si dovoluji kde napsat a co jak řeším špatně bez toho, aníž by někdo napsal co a jak řešit správně.
Pokud jsem "méně aktivní":Je to špatně.snowboarder píše:no, modi jsou tam dva, jeden chodí méně a Patrik to nějak neřešilmožná jen po tom křiku nechtěli hned zasahovat
jsem jim včera tu diskuzi schválně bonznul, jestli už s tím něco udělají a udělali.. snad to garážisty přestane brzo bavit
A pokud tedy více aktivní:Je to taky špatně.Marek L. píše:Mně taky, v úplně stejné podoběm, takže je to spam a neodpovídám. Každopádně FE by měl dostat admina a moderátoři FE by měli něco začít dělat.
Nejprve si rozmyslete co tedy chcete a poté pište, že je něco špatně. A mluvte konkrétně.
A nakonec se tedy zeptám a chci přímou odpověď, ne zase vyvolat nesmyslnou diskusi. Mám téma "Dotazy na správce fóra" zrušit? ANO/NE. Pokud ano, konečně se rozhodnete udělat radikální krok a možná začínáte chápat o čem mluvím. Pokud ne, mlčte a nekrituzujte mne.
4honza píše:At se tedy stanovi jednoducha pravidla, co se ve vlakne maze (vulgarity, prispevek obsahujici pouze urazky, spamy, opakovane generovane vykriky). Podle me to je sice nic proti demagogii, jez je tam v nejvyssi koncentraci na FE, ale alespon se to da relativne nestranne posuzovat na obe strany. Viz podminky prispivani do diskusi:
"Redakce serveru si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvky, které obsahují vulgární výrazy, urážky nebo reklamu. V některých případech mohou být smazány rovněž příspěvky mimo téma aktuální diskuse."
Majkl vP. píše:@ Raziel>
Tohle si, prosím, nech. Jednak si nepamatuju, že by ses s námi kdy pokoušel něco takového vůbec řešit, jednak bývalý kolega Rop byl asi největší odpůrce jakýchkoliv pravidel toho typu, kterého jsme tu měli.
Marek L. píše:Mně taky, v úplně stejné podoběm, takže je to spam a neodpovídám. Každopádně FE by měl dostat admina a moderátoři FE by měli něco začít dělat.
Rop píše:toto téma lock a po chvíli presun do kose ... vyřešte si admin / mod problémy sami ... nám běžným uživatelům jenom na konci řekněte jak to dopadlo ...
PatrikChrz píše:je to jasný, oni nemůžou napsat, že fórum umírá a že musí povolit otěže, protože lepší nějaké příspěvky, než žádné. Tak to prostě je. Možná, že pokud se to pořádně rozjede, tak povolí trochu "přitlumit", ale když je (hádám) 10 příspěvků denně tak jsou rádi i za to málo. A moderátoři jsou jen proto, aby mazali do odporuje zákonu a jako "dřevěné zbraně" - prostě aby se diskutující regulovali sami a nepřekročili únosnou (to je otázka co je ještě únosné) míru.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků