Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
SP píše:Ale kdepak. Kuprikladu Rop zadny blb nebyl. Taktez Raziel-CZ. Jenze obavam se, ze tito slusni lide nemaji sanci vydrzet tlak lidi, kteri si libuji ve vulgarismech.
SP píše:Ale kdepak. Kuprikladu Rop zadny blb nebyl. Taktez Raziel-CZ. Jenze obavam se, ze tito slusni lide nemaji sanci vydrzet tlak lidi, kteri si libuji ve vulgarismech. Rop uz radeji kvuli Vam odesel. Jsem zvedav jak dlouho vydrzi Raziel-CZ.
Petr1968 píše:Dotaz na správce fora: Proč má odpad hlavní slovo? Proč je preferováno AMWAY což je v podstatě ekonomická sekta? Platí vám???? Mám dojem,že ano. Nebo máte strach?Doufám,že to smažete zbabělci.Stejně jako jsou blokované diskuse,když se to týká cikánů na Novinkách .cz. Svět jde do *****,a to doslova.Žádný BAN tomu nezabrání.
SP píše:Predpokladam, ze onim grafomanem jste mel na mysli me.![]()
Je mi lito, ale kdyz mam podlozit sva tvrzeni nejakymi argumenty, obvykle to vyzaduje vice vet nez jednu vetu holou. Chapu, ze prispevky odpurcu jsou v tomto ohledu kratsi - oni totiz nemaji cim argumentovat. Ja mam.
![]()
![]()
SP píše:Ale mam pro Vas jednu dobrou zpravu: az si prestanou odpurci přikrášlovat skutecnost k obrazu svemu, az prestanou lhat a pomlouvat, pak zkratim i sve prispevky. Do te doby, lituji.
Petr1968 píše:Dotaz na správce fora: Proč má odpad hlavní slovo? Proč je preferováno AMWAY což je v podstatě ekonomická sekta? Platí vám???? Mám dojem,že ano. Nebo máte strach?Doufám,že to smažete zbabělci.Stejně jako jsou blokované diskuse,když se to týká cikánů na Novinkách .cz. Svět jde do *****,a to doslova.Žádný BAN tomu nezabrání.
SP píše:Kdyz Vas zabanuji, staci, kdyz spustite dostatecny humbuk v podobe prispevku typu: "koukejte nam ho vratit" a admini nakonec budou skakat, jak Vy piskate.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků