Prisla mi SZ tak jsem se musel přihlásit a této diskuzi se nedalo odolat:
a) můj názor na amway je známý, respektuji toto podnikání do té doby dokud mi to někdo nebude nabízet a vnucovat mi do hlavy jejich filosofii
b) názor na všechny propagátory tohoto podnikání (tj. nejenom na SP) mám přibližně stejný jako 4honza (vůbec o tématu Amway máme velice podobné názory a řekněme, že pod jeho příspěvky se můžu klidně podepsat)
c) sekce MLM je sekce košová (nepočítají se v ní příspěvky, není vidět z hlavní stránky webu finexpertu) - taky moje zásluha
d) od té doby co je košová tak tam nechávám lidi se vyblbnout ... ale všechno má své meze ... kdo přes mez strčil nos tak jsem ho po něm plácnul ... ale kdo tam vletěl celej tak musel být zabit
e) dokonce jsem si i práva odebral sám ...

dělat zadarmo poskoka nikomu nehodlám ... bohužel jsem šáhnul na někoho nedotknutelného a to že odejdu bylo více méně jasné po první SZ od Majkla ... to, že majkl to nepochopil a neodebral mi práva vedlo k tomu, že jsem se mohl dobře zasmát ...
f) majklovi nikdo nevyhrožoval ... on je prostě nekonfliktní ... bohužel toto není zrovna nejlepší vlastnost pro šéfa a administrátora diskuzních for ... je to prostě přizdisráč ... já mám zase držku nevymáchanou a jsem schopen se ozvat ... a nebojím se do něčeho rejpnout ...
g) mě je jedno kdo zveřejňuje moje fotky ... kdybych nechtěl aby byli zveřejněny, tak je na internet nenahrávám ... já svou totožnost na internetu neskrývám ... taková maličkost, jakože někdo komentuje moje fotky mě nedokáže rozházet ... to mě víc sralo, že se objevily fotky Patrika ... což je jediný člověk a důvod proč bych se chtěl omluvit za ban Petra1968 ... to, že se obětí stanu já jsem čekal ... ale tohle mě vážně mrzelo

A reakce na tento příspěvek nepište ... už jsem si vypnul posílání oznámení o SZ ... tak se sem jen tak nepřihlásím ... nedejbože abych tu byť jen náznakem na něco odpovídal
Jinak dám 500 Kč komukoliv kdo mi od nicku oddělá tu hnusnou hodnost ... stačí po oddělání hodnosti mi poslat číslo účtu ... děkuji
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.