elinor píše:Teď třeba váhám, zda si uzavřít konto v csob.sk za ten tablet.
Sice asi trochu OT, ale taky jsem nad tím přemýšlel, ale největší mínus toho tabletu je úplně katastrofální rozlišení z minulého století (1024 x 768) a to nevylepší to ani AMOLED displej. S ohledem na tohle je to taková zbytečná hračka - to už lépe jsou na tom i telefony, a od tabletu bych chtěl aby byl aspoň nějaký doplněk, nebo náhrada notebooku - a s tím rozlišením to není ani moc na produktivitu, ani na zábavu (sledování filmů)...
(A teď už asi i hodně OT - ) ale dívám se na to s ohledem, že jeden starší tablet už mám (z dob iPadu první generace) - a je to právě 9,7" s tímto rozlišením, takže zatímco bych si trochu polepšil s výkonem, s displejem moc ne, takže pro mě podobný upgrade nemá cenu - tento má leda sice navíc LTE modul a po něčem podobném jsem se pohlížel, do čeho bych mohl dát na dovolené třeba předplacenou SIM, ale na to zase stačí i wifi tethering z telefonu a druhá věc - tahat s sebou na dovolenou 9,7" zařízení je zbytečně moc - na to by stačilo něco menšího kolem 7" nebo naopak většího v případě nutnosti si sem tam napsat nějaký mail (s klávesnicí) - takže v současnosti spíš přemýšlím z těch menších tabletů buďto (rád bych Windows 10, takže moc na výběr zrovna není) nad Xiaomi Mi Pad 2, nebo z těch věších (což už bude rovnou i náhrada notebooku) HP Spectre x2 nebo Lenovo Ideapad Miix 700.
astrapa píše:No já už dva roky hučím do své drahé polovičky, aby zrušila účet u ČS, nebo jim aspoň dala výpověď, aby jí přeřadili do bezplatné varianty.
Takové "pomáhání" nemá cenu... já neradím nikomu, pokud zájem nemají, ať to je třeba v rámci rodiny, nebo mimo ni, ať jde o ženy nebo o muže. Dobré skutky jsou leda po zásluze potrestány... Však ono to už tady dávno psali i jiní:
viewtopic.php?f=316&t=1112311&p=8557390#p8557390mikicz píše:a tohle páchání dobra vás ještě baví? Existuje jedno zlaté pravidlo: "nikdy nepomáhej nikomu, kdo si o to neřekne". A v penězích to platí dvojnásob. Už se to tu řešilo tisíckrát.
Pokud je někdo spokojen v ČS a vyhovuje mu, proč mu to mermocí brát? Vedení účtu zdarma i s odchozími platbami tam jde dosáhnout i bez retenčních nabídek (i když s nimi to je asi jednodušší), ale když je někdo spokojen i když platí, tak v tom problém taky není (If it ain't broke, don't fix it.)