Finanční gramotnost žen

Diskuze o fóru FinExpert: Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Fantucci 14. 1. 2016 13:58

Přesně, večer se k partnerce netulím proto, abychom si krásně popovídali :) S plnou pusou se stejně nemluví...
Pracuji ve fin. poradenství? No a?
Fantucci
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 14. 1. 2016 17:22

Navic proc by se mel nekdo spokojit pouze s jednou veci, kdyz mohu mit obe - krasnou i inteligentni :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod radecekh 14. 1. 2016 18:26

Preference jednoho kritéria neznamená ignorování druhého. Znamená to jen, že ta, co neprojde preferovaným kritériem, to tím vzhledem už nezachrání. Ale chápu, že existují lidé, kteří dají přednost vzhledu a pak si stěžují, že jejich partnerka není schopna pochopit, že účet v ČS není to pravé, a že účet u Fio naopak to pravé je.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod outlier 14. 1. 2016 18:38

Jako vzhledem k finanční náročnosti žen je cca 100 Kč měsíčně navíc na poplatcích naprosto zanedbatelné a samo o sobě to nemá smysl řešit. Horší je, že tam je riziko, že tyhle -iční banky umí dost dobře tlačit ženám i jiné produkty, které objektivně nepotřebují. V tom je třeba dobré Fio, z kterého nikdo nevolá a nic vám nenutí...
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 15. 1. 2016 15:21

radecekh: a ted si jeste vem, budes mit blbou a navic hnusnou! :mrgreen:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod radecekh 15. 1. 2016 16:19

S474N:
Blbou mít nebudu nikdy, protože na takových mě nic nepřitahuje. A hnusné budou nakonec všechny, takže je to skoro jedno.
Stejně mě ale fascinuje, kolik lidí má svého partnera či partnerku jen na parádu a ty podstatné vlastnosti vůbec neřeší.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod astrapa 15. 1. 2016 16:51

Tak já řeším třeba tu finanční gramotnost.
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod S474N 15. 1. 2016 19:07

astrapa: a cos vyresil? Seriozne by me to zajimalo.

Ja mam radsi, kdyz ma polovicka umi veci, ktere ja neumim a spis se doplnujeme, nez abychom oba dva umeli vsechno (vlastne nic).

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod paty07 20. 1. 2016 15:51

Vy tu řešíte ženy, ale já mám doma problém s chlapama. Nejednou jsem se přimotal do debaty, jak tady máme ty hrozné drahé banky, co nás sdírají z kůže. Když jsem říkal, že platit nemusí, může mít třeba FIO jako já, skončilo to u mlčení a koukání se do zdi. Ještě jsem se i nabídl, že do banky s nimi zajdu všechno vyřídit a nic...
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod mobilman 20. 1. 2016 16:12

No chlap nikdy neprizna ze neco nevedel, jsme preci pany tvorstva ne :) A mj. Fio mi taky nejak neseni, ale smamozrejme chapu point - bank zdarma je vicero a byl to jen priklad. Ale co uz, copak chces kazit nekonecne debaty u piva? Pak uz by nebylo nac si stezovat a sejit se s kamarady a kecat o neskutecnych kravinach je preci pekny !
Mj. urcite ti nereknou ze maj u sve banky X uveru a k nim ten ucet proste jako podminku mit musi. Oni by si preci nikdy nepujcili protoze jsou zodpovednym zivitelem rodiny ;-)
mobilman
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 20. 1. 2016 17:58

Chlap to prizna, parodie na chlapa ne.

paty07: proc bys nekam chodil? At si to zaridi online pres web. Navic evidentne je to dostatecne nestve, kdyz nic nechteji delat.

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod cocci.13 20. 1. 2016 21:54

Já jsem taky žena v tomto fóru. I když spíše čtu než přispívám. A finančně gramotná snad jsem... i když mám (nejen) účet u České :)
cocci.13
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod osobne2 21. 1. 2016 03:50

Tak jasne, to si o sobe mysli kazdy klient CS, ze je financne gramotny. :D Ja take. :oops:
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod S474N 21. 1. 2016 10:47

Ono ruku na srdce, i ten nejvetsi debil si o sobe mysli, ze je genialni.

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod paty07 21. 1. 2016 10:59

mobilman píše:No chlap nikdy neprizna ze neco nevedel, jsme preci pany tvorstva ne :) A mj. Fio mi taky nejak neseni, ale smamozrejme chapu point - bank zdarma je vicero a byl to jen priklad. ......
Mj. urcite ti nereknou ze maj u sve banky X uveru a k nim ten ucet proste jako podminku mit musi. Oni by si preci nikdy nepujcili protoze jsou zodpovednym zivitelem rodiny ;-)

U nás doma jsou konzervativní. Fio se mi líbí v tom, že má stabilní podmínky a jsem si nejvíce jistý, že tenhle účet bude zdarma bez podmínek. Taky vypadá nejvíc jako klasická banka - pobočka, hotovostní pokladna, bankomatová síť. Fio by se pro ně krásně hodilo, příkazy přes IB jako teď, bankomat v obchoďáku, kam všichni jdou několikrát do týdne. Na pobočce většinou prázdno.
Jasný jsou i více výhodné účty, ale nechtěl bych je za rok tahat zase jinam, protože se něco spoplatkovalo jako u mBank. ;-)
A tím, že nemají úvěr jsem si na 100 % jistý.
S474N píše:paty07: proc bys nekam chodil? At si to zaridi online pres web. Navic evidentne je to dostatecne nestve, kdyz nic nechteji delat.

Protože jsou konzervy - papír od bankéře je papír od bankéře :mrgreen:
paty07
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka