od milanBrno 21. 6. 2021 14:26
Jasne, ale i to nahlasovani je o nazoru ci uhlu pohledu. A neznamena, ze se ma prispevek hned smazat. Ze se obcas (nebo vetsinou) neshodneme, preci nemusi hned znamenat, ze jsem tim spatny clovek...
Samozrejme priznavam, ze jsem to sveho casu dost prehanel (at uz nahlasovani nebo SZ) a nekdy hodne nevybirave...Stalo se, bohuzel...Udelal bych to nyni jinak? Urcite. Tim ale netvrdim, ze jsem se vylozene zmenil, jen je tu jisty posun/umirneni...
Nemam problem, priznat (verejne) chybu nebo prijmout kritiku (nevybiravou), ale musi byt objektivni.
Kdyz mi nekdo napise, ze jsem blbec a nic vic, tak je to jen nadavka (urazka), chcete-li nevhodne chovani. Ale kdyz napise i duvod proc si to mysli, tak mi to prijde v poradku (ono nevhodne sluvko je duraz a ma slouzit k zamysleni, nikoli jako utok - alespon co se tyce me/mych prispevku). A to je prave ten zasadni rozdil mezi mnou a ostatnimy...(ja nenadavam)
A v 90% mych SZ je pouze to, ze dotycny neumi cist. A pokud nekdo tohle bere jako urazku a aroganci ci utok (jak pise Zedna), tak potom jsem vinen v plnem rozsahu...
A jakym lidem pisi?
Pokud me neco zajima, tak je zakladem precist si podminky (akce, odmeny, provozu). Ale je tu spousta takovych, co cteni podminek povazuji za sproste slovo a tvrdi, ze od toho je tu prece forum, aby je nemuseli cist...Takze misto precteni jedne A4 tu sazeji desitky dotazu...
Neco jineho je, kdyz podminky nepochopim, ano od toho je tu forum.
A takhle bych mohl pokracovat v dalsich pripadech. Rozhodne nejsem takovy ... jakeho tu ze me delate.
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc