Chorvatské kuny

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PetrAsch 9. 8. 2014 00:41

Můžete mi prosím poradit, kde lze v Praze sehnat chorvatské kuny? Kde je opravdu mají? Nebo alespoň mívají?
Děkuji
PetrAsch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petrE70 9. 8. 2014 06:55

Mají je Č.spořitelna ,Exchange ,KB,RB. Stačí zavolat.
petrE70
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 8. 2014 15:04

Naposledy jsem se ptal kamarádovi ve směnárně v Jindřišské a opravdu je fyzicky měli.
www.prahaexchange.cz.
Další levné směnárny www.alfaprague.cz, www.eurochange.cz, www.czech-exchange.cz. Většinou nabízejí na svých stránkách k vytištění kupon na VIP kurz.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod dr._lukas 18. 8. 2014 23:11

vzhledem i těm VIP kurzům bych se v této měně na nějakou směnu v ČR vykašlal a vybral z bankomatu až v Chorvatsku..S unicreditem a uKontem zdarma, s Airbank lze zdarma výběr také provést, jednoduše odmítneš poplatek a necháš si ho vrátit (provádím takto v Maďarsku)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 19. 8. 2014 06:38

Takže vyberu třeba 1000 HRK a zaplatím 70 Kč+ na kurzovém rozdílu - to mi moc "zadarmo" nepřijde :hm
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 19. 8. 2014 07:32

Jen pro info. Včera prodávali HRK v prahaexchange za 3,72, ale neptal jsem se, jestli fyzicky mají.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod x-hunter 19. 8. 2014 14:16

Trošku OT, ale o kuny jde taky... :-)
https://www.youtube.com/watch?v=n0910HIrdTQ
x-hunter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PetrAsch 20. 8. 2014 10:37

Dík, kuny mám
PetrAsch
Mírně pokročilý