Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod antonsek 22. 12. 2019 18:31

Mě teď kód POPRVESMALLPAY1 nefungoval, možná je potřeba určitá výše platby? Já měl jen 308 Kč, naštěstí šla objednávka v mallu ještě stornovat.
antonsek
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod antoushek 25. 12. 2019 13:10

Mikka1 píše:Váš dárkový poukaz na první nákup se slevou 200 Kč je: DVESTOVKY

Mně přišlo tohle.

Tenhle kód teď fungoval, díky.
antoushek
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Schwarzie 6. 10. 2020 09:26

Mall pay nabizi kartu k cerpani spotrebitelskeho uveru za 39 Kc mesicne. Vyuctovani, ktere vystavi po uzavreni kalendarniho mesice, pujde , podle inforamci jejich infolinky, uhradit nejen prevodem ale i online jinou kartou. Mozna alternativa k Twistu a cerpani 2% bonusu u Mall kreditky.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 6. 10. 2020 10:05

Hmm, tohle zjevně jde (narozdíl od Twista) do registrů (minimálně NRKI). Fakt si nejsem jistej, že tam chci mít další úvěr/kreditku za desítky tisíc.
Chcete nějaký bonus? Kódy (Twisto 150 Kč, WorldRemit 500 Kč, Curve, Revolut, TransferWise, Xendpay...) viz můj profil.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Schwarzie 6. 10. 2020 11:25

Tak na tom treba mne vubec nezalezi. :-)
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 6. 10. 2020 11:33

A propos, pokud bude zkoušet nějaký bývalý "kreativní uživatel" Cool karet, tak dejte vědět, jestli používají stejný blacklist. :D
Chcete nějaký bonus? Kódy (Twisto 150 Kč, WorldRemit 500 Kč, Curve, Revolut, TransferWise, Xendpay...) viz můj profil.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Schwarzie 6. 10. 2020 11:47

Melo by i jit vybrat z bankomatu a pri splaceni do 20. nasledujiciho mesice neplatit urok.
Vynatek ze smlouvy: Pokud nám ale vše, co jste si od nás půjčili v rámci účtů Start, Plus a Komplet, vrátíte do 20 dnů po skočení příslušného kalendářního měsíce, nebudeme Vám za půjčení peněz účtovat nic navíc.

Jeste to overuji na kontaktnim centru...

P.S.: Tak potvrzeno na KC, vybrana hotovost se neuroci ihned. Zdurazneno jako benefit oproti kreditnim kartam.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tmx643 6. 10. 2020 12:13

Věrnostní program Odměn je ČSOB Svět Odměn? Protože tarif komplet za 89 Kč má "3%" cashback (3 body do odměn za 100 Kč) a k tomu doručení na výdejny mallu (shopy/boxy) a uloženky do 100 Kč měsíčně zdarma. To je hodně dobrá nabídka.

Odpovím si: Není. :D
Může někdo z klientů říct, co za odměny tam je? Jsou tam hodnotové poukazy na mall/czc, nebo nějaký jiný rozumný způsob převodu na peníze, třeba ve formě splátky?
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 6. 10. 2020 13:02

Jo jsou tam poukazy do Mall/CZC, ale musí se tam nakoupit za nesmysl.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod tmx643 6. 10. 2020 14:46

Díky. Takže o tom nemá smysl uvažovat.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 6. 10. 2020 19:41

Tady je Mall Pay a posledni zmeny pekne popsane
https://www.lupa.cz/aktuality/mall-pay- ... -kreditku/
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HankaDu 6. 10. 2020 20:52

Lidi nelákají odložené platby zdarma, tak jim je dáme za poplatek s komplikovanějším názvem. Ježiš, tam se zase propálí peněz, než zjistí, že tudy cesta nevede! Obří kampaň v televizi na něco, co můžu mít jinde zadarmo (běžná kreditka, částečně bezplatný tarif Twista...) A odpadá i hlavní výhoda odloženek: "Při využití Mall Pay se klient nevyhne zapsání do úvěrových registrů BRKI/NRKI, a to i když bez problémů splácí." Jo a slovo přeskakovací je prý moc krkolomné - tak proto radši skimovací karta. Pardon, skipovací. https://www.penize.cz/kreditni-karty/42 ... vaci-karta
HankaDu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Schwarzie 6. 10. 2020 21:14

Mall Pay pouzivam k nakupum na Mall.cz od zalozeni, takze ted mne na tarif s kartou za 39 Kc nalakali. Libi se mi hotovost zdarma a doufam, ze s jejich pomoci protocim bonus na Mall kreditce, protoze doposud Mall kreditka bonusy za platby v Mall Pay priznava.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 6. 10. 2020 22:17

No, tak na vyplňování "ověření" na mobilu jsem se vybodnul poté, co to po mě chtělo 3 výpisy z účtu. Fakt nepamatuju, kdy naposled po mně někdo takovou kravinu chtěl... za poslední dva roky určitě nikdo. Teď mě za odměnu spamujou mailama "Dokončete ověření ještě dnes" - už dorazily tři. LOL, to byl zas nápad, teda. Na Mallu platím Mall kreditkou a přes Mall Pay jsem letos nakoupil akorát chlast od Žufánka za pár tisíc :-D Asi to zruším celé komplet. :roll:
Lol Phirae
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka