Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 4. 8. 2021 01:47

ČSOB debetní karta nicméně body při vratce (gbit i jiné) odečítá, zrovna nedávno ověřeno. Takže u té kreditky půjde nejspíš o chybu banky, kterou dřív či později mohou opravit.
A kreditky od mBank vratky (tedy i ty co vznikly z gbit) odečítají z odměny za daný měsíc vždy, v tom se @HNF-01 mýlí.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod jakoubek61 4. 8. 2021 08:35

Tento měsíc mi končí platnost Curve karty. Kdy vám přišla nová?
jakoubek61
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jenda_s 4. 8. 2021 09:09

ženě expiruje karta 08/21 a zrovna včera přišla nová
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jakoubek61 4. 8. 2021 09:31

díky, tak snad brzy příjde i mně
jakoubek61
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 4. 8. 2021 12:30

už vidím novou v aplikaci, ale zatím fyzicky nepřišla, zároveň s tím mi snížili limity na 2000/200, což už týden řeším s podporou
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod maphiosso 4. 8. 2021 13:12

Ahoj poradíte? Snažím se do Curve přidat debetní kartu mastercard mBank svět. Vždy mi to napíše, že kartu nelze přidat, mám to zkusit později nebo kontaktovat podporu. Všechny pokusy o verifikaci vidím IB mbanky v zamítnutých transakcích. V Google pay mi karta funguje normálně. Nemám zakázané platby na internetu ani nic dalšího. Nevíte, čím by to mohlo být? Díky
maphiosso
Návštěvník

Odeslat příspěvekod qwepo753 4. 8. 2021 14:08

Povolit 3DS.
qwepo753
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod maphiosso 4. 8. 2021 14:49

U 3DS mám napsáno neaktivní a žádnou možnost aktivace
maphiosso
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lenka_2 4. 8. 2021 15:33

Já mám stejný problém s kreditkou ČSOB, taky nejde přidat. Přitom platit s ní na internetu jde, takže je snad vše potřebné povoleno.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 4. 8. 2021 15:37

Dnes. Jine cislo, opet commercial, napsano ze licence Wirecard
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 5. 8. 2021 11:01

Taky mi už dorazila, Commercial stejný BIN 5375
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod čulibrk 5. 8. 2021 11:12

Já před expirací žádal, ať mi pošlou "personal", potvrdili e-mailem, že pošlou "personal", přišla "commercial". Limity do 6000 Kč/den. S novou kartou jen problémy a support reaguje pomalu a obecně.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod bodyczech 5. 8. 2021 22:39

Také mám kartu s datem 08/21 a dosud nová nedorazila, čekám ji každým dnem. Jen mě trochu zaskočilo, že už od 30.07. nejde s kartou zaplatit... Při čtení o nekončících problémech s nastavením výše limitů, záměnou měn a neschopností supportu věci v dohledné době řešit, začínám mít z celého projektu smíšené pocity...
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 5. 8. 2021 22:56

Mě teda původní kartou platit lze, ale pouze fyzicky, ApplePay už píše "karta neplatná"
Novou jsem již zaplatil přes PayPal bez problémů.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod bodyczech 6. 8. 2021 10:19

No vidíš... fyzicky jsem kartu ani nezkoušel, v ApplePay mám jen 4 platby declined a žádná poznámka o neplatnosti karty. Ale Curve už mi nějaký čas nabízí použít již novou virtuální kartu.
bodyczech
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka