Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Linda z Rb píše:Lol Phirae píše:xls píše:mimo pracovní dobu to neprošlo nikdy. Je jedno, jestli to byla koruna, 5, 50.000 nebo 99.000, prostě když to nefungovalo, tak ten den neprošlo nic. Pro mě výkon nedostatečný.
Já to včera zkoušel kolem 20 hod. přes QR kód v mobilní aplikaci, pár stovek Kč do Air Bank. OP se nabídla až na 4. pokus. Už jsem tady o tom nejednou psal. Lindo, nechcete s tím konečně něco dělat?
Dobrý den,
nemáme hlášeno nic o tom, že by OP nefungovaly. Limit pro OP, jak jste zde již psali, je stále 100.000,-Kč. Jestliže si myslíte, že háček by mohl být přímo ve Vašem SPB, obraťte se na info@rb.cz, kolegové to prověří.
Hezký den, Linda z Raiffeisenbank
Milos píše:Nevím jak přesně technicky OP fungují, ale bankéř mi tvrdil, že pokud má přijímací banka nějaký problém a do určitého času OP nepřijme a nepotvrdí odesílací bance, tak ta tu platbu stornuje
Milos píše:A nemohlo se jednat a nějaký problém na druhé straně?
qwertz375 píše:@xls: Bug report se screenshotem chyby jste bance poslal, nebo vás jen baví prudit na fóru?
qwertz375 píše:@xls: Protože to je jediný efektivní způsob, jak hlásit a odstraňovat chyby v informačních systémech.
audiobullys píše:Mě poradne ani ta aplikace nefunguje, kliknu na příjemci platby a čau nazdar zavíráme krám, zkuste to jinak.
Mjdat dvakrát jak by řekl Miloš Knorr
Klidně vám to tam můžu poslat to video jak spadne aplikace.
Ještě pár dní v září a jdu tam na pobočku to zrušit všechno. kreditku, sporáky, úvěr doplatit a čau nazdar. hypotéku jsem tam měl neceléj rok naštěstí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků