Dámy a pánové, mám na vás dotaz. Podali jsme návrh na změnu zápisu (výměna předsedy). Následovalo doručení obálky "zaplať kolek" připíchnutím na nástěnku (zatím SVJ datovou schránku nemá a neřešme důvody proč). Soud neposlal dopis na jméno, ale na společenství. Obálka se neukládá. Tři týdny se nic nedělo a pak přišel papír (vhozen už do schránky, kam jsem pro jistotu výrazně nadepsal SVJ), že se zápis odmítá, protože jsme nereagovali. Údajně totiž poslali ještě jeden dopis, který zjevně někdo ukradl z nástěnky.
A teď k věci. V tom ztraceném dopisu píše baba, co se jí nelíbí. Následoval telefonát na soud, že prosíme o informaci, co tedy chtějí, že dopis nemáme. A že jsme proto ani nemohli reagovat. Odmítnuto, že nebudou číst tři stránky textu a že máme přijet a objednat se na audienci. Následně opět telefonát s pokusem domluvit se ne se spojovatelkou, ale "vyšší soudní úřednicí". Ta se podle všeho odmítla bavit a přes spojovatelku vzkázala, že si máme vzít den dovolené, svačinu a poníženě se vypravit zjistit, co ta kráva napsala.
Vážení, existuje nějaká cesta, jak je donutit poslat to zajebané PDF? Už dlouho jsem se takhle nerozčílil. A ne, neřekl jsem jim, že jsou banda darmožroutů.