Je to par let, jeste se mi tento problem nestal az nyni.
Zakoupil jsem na ebay pack 3x teplomer s kombinaci vlhkomeru za cenu cca 164czk z Ciny.
Cinan zaslal zbozi, zbozi prislo, ale dane zbozi je tzv funkcni a nefunkcni.
Presneji: jeden kus, ma prasknuty plast, kdy rtut uvnitr teplomeru nevystoupad nad 10 stupnu, za to vlhkomer vzdy ukazuje cca 40% vlhkosti.
Druhy ukazuje klidne 26 stupnu a vlkhomer podobne cca 35 - 38 vlhkost.
Treti pak ukazuje 19 stupnu v mistnosti, ale vlhkomer ukazuje 0 vlhkost.
Porovnal jsem to s jinyma, musel jsem koupit dalsi 3 analogove od jineho prodejce, v jinem provedeni, plus dalsi tri digitalni jeste od jineho prodejce. Abych videl ze to funguje, po srovnani s doma s rtutovym teplomerem, ty jine funguji at uz ne uplne presne, vzdy maji 1 stupen navic.
Problem u tohodle prodejce je, ze jsem mu napsal po ebay privatni zpravu a poslal fotku, tu chtel.
Uznal a omluvil se, ale ze mi da 1 dolar zpet a zbozi si necham?
Nesouhlasim, rikam mu ze skrz baleni, mohl jasne videt pred odeslanim, ze to nefunguje!
Opet se omluvil, da priste pozor a ze mi nabizi 2 dolary!
Sel jsem otevrit spor na ebay, jenze nekdo kouzlil a rozhrani se zmenilo, uz to nejde jako driv
Takze musel jsem zadat a vybrat jedine return & refund
To me dle tuseni uz napovedelo. Napsal jsem tam i popis problemu a dal pro ebay foto.
Obchodnik ted ale pise a znovu se krouti....
Vážený zákazníku, je nám to moc líto, pošleme vám polovinu jako kompenzaci, je to v pořádku? víte, máme velkou ztrátu, too.we musí platit vysoký poplatek za loď, máme malý zisk, doufám, že můžete pochopit, budeme věnovat více pozornosti v budoucnu, čeká na vaši odpověď.
Potom ale prislo...
Dobré zprávy! Vaše žádost o vrácení byla schválena. Prodejce vám poskytne štítek pro zaslání zboží zpět.
celinlkeoder sent you a message about your return request:
Toto je adresa pro vrácení zboží, sdělte nám prosím náklady na vrácení zboží a účet pro vrácení peněz a my vám vrátíme náklady na dopravu. Když obdržíme vrácenou položku, vrátíme vám peníze za výrobek, je to v pořádku?S pozdravem.
Muj dotaz je: vzdyt jen z CR cena postovneho prepali cenu zbozi ne?
Navic mi to vratit nemusi, u zbozi za dva mesice, tusim uz nejde dat hodnoceni daneho obchodnika ne?
Napsali byste cenu a pravdu ze to prevysi naklady za zbozi zpet? Ted je otazka, jestli by zbozi doslo a obchodnik by rekl, ze nic neprislo! Nesmysl pro me
Pockat az zasahne sam ebay? Mam za ty roky dobre hodnoceni 100%.