Negativní zkušenost s N-kraft s.r.o.

Diskuze o plánování a realizaci staveb, rekonstrukcí

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 25. 6. 2024 10:19

mám takové déja vu. Připomíná mi to styl komunikace Ekonomických staveb :)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod N-KRAFT 25. 6. 2024 10:52

Prosim Vás, v případě odborných prací spolupracujeme s celou řadou zedníků, elektrikářů, sádrokartonářů atd.
Když je potřeba odborná činnost, tak si zkrátka a dobře najmeme subdodavatele. Zákazníci jsou vždy o všem informováni. Ví, kdo bude jakou činnost dělat. My přece můžeme dělat jak přípravné, tak dokončovací stavební práce.
O co Vám pořád jde? Já to nechápu.
Vůbec nás neznáte, jen jste se chytl někoho, kdo nás cíleně poškozuje, a teď se zřejmě snažíte za každou cenu zachránit tvář.
Teď trošku degradujete svůj web na neseriozní fórum, kde si může psát kdokoliv cokoliv bez ověření faktů.
N-KRAFT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 123123123 25. 6. 2024 14:51

Švarc system. :D
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod N-KRAFT 25. 6. 2024 15:08

Proboha uz, svarcsystem funguje tak, ze mate misto zamestnancu jen zivnostniky, kteri fakturuji jen vam a nikomu jinemu.

My mame zamestnance a 90% nasi cinnosti jsou zemni prace. Pokud oslovujeme subdodavatele, tak treba 1x nebo 2x do roka. Oni si jinak jedou svoje zakazky.

Uz nas tu prestante sikanovat!

Nesnasim nespravedlnost, a uz si to zacinam brat dost osobne. Poskozujete nejen jmeno moji firmy, ale i me osobne.
N-KRAFT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rop 25. 6. 2024 15:15

Jenomže ten zedník či sádrokartonář to nefakturuje konečnému zákazníkovi. Tomu fakturujete N-kraft. Takže N-kraft vystavuje faktury na činnost, kterou nesmí dělat. I když jí zajišťuje subdodavatelsky. Proboha, tohle myšlení jsme snad v 90. letech opustili. Nehledě na to, že tu máme nějakou tu judikaturu.

Např. NSS 9 As 48/2014 - 28
Za situace, kdy podnikatel neprovádí pouze dílčí činnosti na stavbě, ale odpovídá za postavení stavby jako celku, ať již stavbu provádí sám, nebo prostřednictvím subdodavatelů, nepostačuje disponovat živnostenskými oprávněními k dílčím stavebním činnostem, ale podnikatel musí být držitelem živnostenského oprávnění pro živnost „Provádění staveb, jejich změn a odstraňování“.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod N-KRAFT 25. 6. 2024 15:24

A to vite jak, ze subdodavatel nefakturuje konecnemu zakaznikovi?
Opet Vase domenka, ktera se nezaklada na jedinem faktu nebo dukazu.

Prosim, uz tuto kratochvili opustte. Zkuste treba sikanovat nekoho, kdo si to opravdu zaslouzi, ne lidi, kteri makaji rukama,aby uzivili rodinu. My nejsme zadna obr firma, nejezdime si luxusnima autama, nikoho nesdirame. Vzdy se s kazdym domluvime ke spokojenosti vsech.

Za 4 roky prace jsme narazili na jedine nespokojene klienty, kteri spustili tuhle show.

Loucim se s Vami panove. Snad jste si dnes spravili trosku naladu, a mate pocit, ze jste bojovnici za lepsi svet. Akorat, ze vubec.
N-KRAFT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 25. 6. 2024 15:26

Zkuste treba sikanovat nekoho, kdo si to opravdu zaslouzi, ne lidi, kteri makaji rukama,aby uzivili rodinu.

...jako bych slyšel projev Babiše :).

Čím dál tím lepší. ROPe, nechceš to na ten ŽÚ přece jen nahlásit? :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Rop 25. 6. 2024 15:52

N-KRAFT: na webu nabízíte rekonstrukci domů a bytů. Takže místo toho nabízíte jen zprostředkování? Není to náhodou klamavá reklama?

PatrikChrz: Proč? To udělá nějaký nespokojený zákazník. Zbytečně bych si třepil konečky prstů.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Předchozí stránka