Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod JoKaHo 3. 7. 2024 08:59

Ok. Děkuji za info
JoKaHo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FRENKY33 3. 7. 2024 09:05

Vzhledem k tomu, že jsem ten kdo pána doporučil (aspon doufám :) ), tak mi v appce stale sviti, že stále můžu doporučit tento měsíc stále 5 dalších lidi.
Predpokladam, že to souvisi a počet se mi poníží až u pána probehne plne "začlenění" do systému.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JoKaHo 3. 7. 2024 09:46

Ano, použil jsem Váš odkaz :)
JoKaHo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 7. 2024 10:01

Vztahuje se to i na klienty Erste Premier? Protože mi v Georgi nefunguje "generátor doporučujících odkazů".
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod FRENKY33 3. 7. 2024 10:02

Česká spořitelna píše:
Dobrý den, klienti segmentu Erste Premier a Este Private Banking jsou z akce vyloučeni. Je mi líto.

Jiřka, ČS
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 4. 7. 2024 14:11

Nedaří se mi přihlásit ve Firefoxu...
GeneHawkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 4. 7. 2024 22:00

Pro případné zájemce o doporučení: Nebuďte kolenovrti a podpořte ty, co nejdou s davem! 8-)
Jdu proti proudu a vyhlašuji soutěž o doporučitele, který ze své odměny nabídne nejnižší (nenulovou) odměnu. Rovnou hlásím, že nabízím 0,01 Kč. :-D :-D :-D
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 4. 7. 2024 22:11

J8iAVvJcSqzZHQf píše:Mohu poprosit o doporučující odkaz i s co největším bonusem ze své odměny? Ideálně těch 1199 Kč, ale může být i méně :-)

Da nekdo nad 1200? :-)

Ma CSAS eurovy ucet gratis?
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 4. 7. 2024 22:26

K účtu Plus je eurový účet zdarma. Odchozí i příchozí SEPA platby jsou ale placené (7Kč), vklady a výběry hotovosti jsou zdarma, viz. ceník http://www.csas.cz/banka/content/inet/i ... mene_r.pdf
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 4. 7. 2024 22:39

Koukam na to https://www.csas.cz/cs/osobni-finance/cenik Ale vedení Plus účtu za 100 Kč, když nebudeš trotlit s platbama jak decko. Tohle nekoho bavi? Pak breci jak mu revolut blokuje platit sam sobe? :)

20,- za i € ucet? Asi tedy lidi s prijmem v € posilaji ko konkurenci (treba Moneta)? Inu, Erste zadna lidovka stale není, pro Erste Cesko nejvetsi dojnou kravou stale :)

Poplatkovane platby - fakt? tak to je dobry poděl ČSAS! To si jako běžný spotřebitel má z tohoto ceníku domyslet, že SEPA platby jsou “zdarma” ale jen z CZK účtu nebo co? Není to snad nekalá obchodní praktika? :-! kde je blicí smajlík?
Přílohy
IMG_7161.jpeg
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 4. 7. 2024 23:04

Založ si eurový účet v jiné bance (např. Moneta, Airbank, Creditas, Maxbanka, J&T, ...) a jeho vedení i platby budeš mít zdarma. Je to prosté a není k tomu potřeba ani blicí smajlík ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod fc70 5. 7. 2024 02:22

Lidi s příjmem v € (pokud to nejsou studenti) asi budou mít Premier, kde je € účet a platby zdarma.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod d1vine 5. 7. 2024 08:28

FRENKY33 píše:Vzhledem k tomu, že jsem ten kdo pána doporučil (aspon doufám :) ), tak mi v appce stale sviti, že stále můžu doporučit tento měsíc stále 5 dalších lidi.
Predpokladam, že to souvisi a počet se mi poníží až u pána probehne plne "začlenění" do systému.

Mám ten samý problém. 1. 7. doporučeni 4 lidé, kteří si zároveň hned založili účet. Stále vidím, že mohu doporučit 5, tak doufám, že se to zatím pouze nepropsalo do systému.
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vpe 5. 7. 2024 09:34

Díky za rady, jenže občas ten účet eurový ve spořitelně nebo ČSOB chceš zrovna tam u nich…* Já to tady napíšu ještě jednou, zadáš převod včera ve 13 a ČSOB sepa odešlou až v pondělí (asi i ČSAS, nevím). Peníze si podrží 5 dnů :-(

Někdy prostě chceš nebo potřebuješ rychle transakce € v rámci banky. Ale oni se nechtějí vzdát skrytého výpalného :-( Ty jejich (ČSOB - ČSAS) podmínky jsou tak nepřehledné, že jsi zřejmě sám udělal chybu ve vláknu ČSOB, už se v tom záludném ceníku nevyznáme, natož pracovnici infolinky…

Je třeba upozorňovat na tyto záludnosti velkých bank

A proč by ten kdo má příjem v eurech měl mít zrovna premiér, on splní snad nějaký obrat Jen proto, že mu chodí důchod v eurech? Já s tím mohu mít taky problém, můžu mít jeden měsíc příjem 2 000 000 a druhý měsíc 50 000, obávám se, že rozhodně nemám chuť na sledování nějakých přib….. podmínek … Včetně podmínky držet tam za nevýhodných podmínek aktiva když nebudu chtít…
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 5. 7. 2024 20:40

Nepoužíváte někdo dva ruzné účty George v jednom mobilu? Přes duální aplikaci nebo něco takového? U jiných bank mi to šlo, teď jsem zkoušel George a nějak se to sekne hned na začátku, tak jestli to vůbec u Spořky jde?
HonzaLBC
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka