MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 16. 7. 2024 20:24

U obou uvedených KK se jedná o platbu, která spadá do bezúročného období.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod filip893 17. 7. 2024 12:26

Zadal jsem platbu a uložil ji k podpisu. Nyní vidím v budoucích platbách status - čeká na podpis, ale nikde nemohu najít, kde ji mohu podepsat, aby se provedla. Nevíte někdo, kde je to schované v IB?

-- 17. 7. 2024 13:01 --

V sekci zprávy a oznámení kliknout na oznámení.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 17. 7. 2024 16:42

Funguje vám mobilní aplikace MMB? Je to velmi pomalé a hlási to "Omlouváme se, něco se vymňouklo" a když už se na několikátý pokus přihlásím tak se zobrazí pouze úvodní stránka a s ničím dalším nejde pracovat a vypisuje to nějaký problém.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod jjm64883 17. 7. 2024 17:05

Neočekávaná chyba Unrecognized Token 'Bad'. Asi se v tom hrabou, nebo to svedou na Ruský útok.
jjm64883
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vasek06 17. 7. 2024 19:51

Me uz to dela problémy tak cca tyden, prihlaseni na nekolikrát, hrozně pomale.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod barnyss 17. 7. 2024 23:22

Honk píše:Ahoj, dotaz zkušeným, je dobití revolutu neúročené (spadá do bezúročného období?) a bez poplatku pro KK Smart? A pro KK business? Co jsem zde hledal, tak snad ano a mělo by to být jako běžná internetová platba, je to pro privátní i business KK skutečně tak? Děkuji

Revolut chce při nabití kartou KK business poplatek přes 1%, takže je to k ničemu.
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dvorik 18. 7. 2024 08:46

No a jak jsem psal ve vlakne Curve.
Curve nevraci touto KK Business zadna %.
Odmena 3000 Kc u Raifky, 1200 Kc u Ceske sporitelny, SkipPay 500 Kč, Plutus 45$. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 18. 7. 2024 13:22

Tak mobilní bankovnictví stále nefunkční a nejde se tam přihlásit. Stále se něco vymňoukává. Když se mi nakonec dnes jednou podařilo přihlásit a chtěl jsem zadat příkaz tak to vypsalo, že "Smart Banka se teď nemůže připojit" a tím to skončilo. Do IB se také nedostanu, protože tam je to třena potvrdit na mobilu ve smart bance, ale jak když se do ni kvůli vymňoukávání nejde přihlásit a placenými SMSkami tuto banku nehodlám sponzorovat. Na stránkách Monety ohledně toho, že mají nefunkční bankovnictví žádná zmíňka nebo omluva za to. Chápu, že problémy s bankovnictvím se občas stávají v každé bance, ale banky se to snaží co nejdříve řešit a vyřešít a také dávají o tom vědět klientům na svých stránkách nebo i e-mailem. MMB to asi vůbec nepáli, pokud vůbec ví o tom, že jim to nefunguje a tváří se tak jak by vše měli v naprostém pořádku. Možná nám takto chtějí dát najevo aby jejích klienti jejích bankovnictví nepoužívali. Bohužel na platby které jsem chtěl zadat v MMB budu muset použít jinou banku.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 18. 7. 2024 13:28

Mě appka normálně funguje.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod zoul 18. 7. 2024 13:28

Mě to taky funguje...
Sony KD-70XF8305, Yamaha HTR-4065 + Yamaha NS-F150 set 5.1, Zyxel NAS326, Samsung A51, Peugeot 308 SW, CF Moto 800MT, Gladiator X450, Dell Inspiron 17, Nikon D3100
zoul
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ski1961 18. 7. 2024 13:39

zvláštní, já žádné problémy nemám, ani včera ani dnes..včera několikrát přes den posílání plateb a všechno rychle bez problémů..
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 18. 7. 2024 14:05

Obecne v takovych situacich doporucuji zkontrolovat Facebook dane banky, tam se vetsinou o problemech (pokud jsou vazne a tykaji se vice lidi) diskutuje i pokud na strankach banky nic neni, viz. napr. nedavny velky/nekolikadenni vypadek (DDOS utok) u FIO, kde prvnich nekolik dnu na strankach banky nebylo nic, ale na FB uz byla spousta informaci, na webu se informace objevily az po nekolika dnech ...
Naposledy upravil Zedna1 dne 18. 7. 2024 14:40, celkově upraveno 1
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vlazy 18. 7. 2024 14:23

Zvláštní to možná je, ale bohužel u mne mobilní bankovnictví nefunguje tak jak by mělo a asi nejsem sám protože včera ty problémy s SB tu už potvrdili jjm64883, a Vasek06.

Zedna1:
Děkují za radu, ale takové z mého pohledu nesmysly jako je Facebook atp. nepoužívám a ani tam nejsem registrovaný. Z puberty jsem už hodně dávno vyrostl.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Zedna1 18. 7. 2024 14:39

Na prohlizeni FB stranek banky neni treba mit ucet/registraci u FB.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod beet 30. 7. 2024 08:10

Vite nekdo jak funguje ta odmena 5% na nakup potravin z hlediska terminu? Kreditku mam prvni mesic a nevim kdy konci obdobi aby se mi vratka zapocetla jeste do prvniho mesice. Je to kalendarni mesic, nebo zuctovaci obdobi kreditky?
beet
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka