od PatrikChrz 16. 8. 2024 08:17
Pro mne je rozdíl mezi HW a SW klávesnicí propastný. Občas musím něco napsat na služebním telefonu a je to nebe a dudy. Píšu poměrně hodně a integrovaná klávesnice je znát. Ano, jsou všelijaké obezličky, typu externí klávesnice ale jednak to zabírá moc místa v kapse a jednak se to nedá použít "za pochodu" (na ulici, v MHD,...). Když jsem v kanceláři nebo doma, tak si pustím počítač.
Aktuálně jsou alternativou některé modely Unihertz, ale nečetl jsem na ně úplně nejlepší recenze, navíc už i nové se prodávají se zastaralým Androidem, takže bych zakrátko řešil stejný problém.
Totální dokonalost byl BlackBerry Torch 9800. Malý akorát do kapsy (teď mám KeyOne a je zbytečně velký, což ten služební Samsung taky), vysouvací klávesnice.
Každopádně to je tak nějak můj problém a do vlákna banky to nepatří. ČS "vyčítám", že mi vnucuje jaký mám mít OS. Kdyby si nevynucovala aplikaci, tak můžu zůstat u čeho chci.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.