NiceBoy ONE - platební prsten

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 8. 2024 12:46

Díky. Právě že ani moc ne. Jako snažil jsem se platit, kde do jde, ale nejdříve bylo potřeba splnit podmínky na jiných kartách, pak někde dávaly jiné karty bonus (třeba ČS/AirB v Albertu), pak tu byly platby v zahraničí, kde používám Creditas,..., takže na mBank toho moc nezbylo
Přílohy
platby.png
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Terminator3 8. 8. 2024 13:35

PatrikChrz píše:Tak mi přišla zpráva do IB, že jsem prsten vyhrál :). Teď přijde to vybírání velikosti. Moc nevěřím tomu měření, zkoušel jste někdo ve zlatnictví zkoušet ty modely prstenů, jestli to odpovídá těm velikostem v tabulce Niceboy?

Objednaný mi velikostí sedí se svatebním.
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Terminator3 2. 9. 2024 16:01

Funguje Vám dnes placení prstýnkem? Dnes od dopoledne mi to s ním všude zamítá platbu a v appce mBank se mi objevuje push zpráva, že byla platba zamítnutá, ale že se nepodařilo identifikovat příčinu. Přitom vše se všude tváří ok i včetně limitů.. Dík..
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FRENKY33 2. 9. 2024 16:27

Prsten s nahranou Curve funguje ok. Zadny problem dnes...
Mmch...nebyly to automaty? Konkretne s Delikomaty ma mBank obcas problem...placeni prstenem (s mbank kartou) neni na nich spolehlive. Pak se objevuje v appce presne ta hlaska, kterou popisujete.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Terminator3 2. 9. 2024 17:33

Byly to i normální terminály - řeklo si to o PIN - to jsem zadal (správně jako vždy, když si to o něj řekne) - ovšem ihned to zamítlo. A pak už vždy to samé a nejde ani na automatech. Mno uvidíme, zítra - jestli se to nerozběhne, tak pošlu reklamaci na mBank :-)
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 9. 2024 00:03

Ahoj, jsem na Taiwanu a funguje (podkladová mBank) na rozdíl od Creditas karty, viz vlákno o Creditas.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod FRENKY33 19. 9. 2024 20:21

Tak udajne se na podzim prida csob a raifka ...
https://www.penize.cz/osobni-ucty/46136 ... e-chystaji
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 30. 9. 2024 21:35

Trochu mě překvapuje, že mluvčí Air a Fio odpověděli, že to neplánují, přitom na fidesmo.com jsou jako oficiálně fungující banky v ČR obě dvě spolu s mBank, RB a jtbank.

Niceboy je ale asi nezávislá platební metoda, kterou musí nasadit zvlášť.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 2. 10. 2024 09:00

Raifka ma soutez, kde nabizi niceboy prsteny...spusteni se zrejme blizi (jestli uz neni spusteno teda)
https://www.facebook.com/share/vEbuSBCrBeJjujqC/

Edit: Tak ano..je spusteno https://www.rb.cz/osobni/ucty/aplikace
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 2. 10. 2024 11:18

A csob uz taky jde pridat, jak bylo avizovano ...
FRENKY33
Mírně pokročilý

Předchozí stránka