xls:
Nemí pravda, že celý dopoledne se nešlo přihlásit. https://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?p=13776765#p13776765
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
xls píše: ...kromě tohohle vylepšení letos ještě zrušení karet k Fiokontu...
Dobrý den,
u Vaší karty v Apple Pay nevidíme žádnou aktivitu, což nás mrzí. Vždyť placení mobilem nebo hodinkami prostřednictvím Apple Pay je tak jednoduché a navíc rychlé a bezpečné. Když pomocí Apple Pay do 30 dnů zaplatíte, budeme mít velkou radost a věříme, že Vy taky.
My Vám za to totiž darujeme kredit v hodnotě 140 Kč na poplatky za bankovní služby.
Kredit má roční platnost a vztahuje se na poplatky na běžném účtu a Fio kontu dle aktuálního ceníku. Nelekejte se, že se Vám poplatek nejdřív naúčtuje, zpětně Vám ho dobropisujeme z přiděleného kreditu.
Přejeme Vám pěkný den a pohodlné placení. Váš tým klientské podpory
Zrušení či předčasný výběr z Termínovaného vkladu s obnovou je přípustný, je však zatížen sankční úrokovou sazbou.
LuZi píše:Díky, zítra mám termín, tak to jdu Zrušit
No potvrdil jsem Zrušení, ale nikde to nevidím, hmmm... tak takhle to fakt moc jistota není...
Odpoledne jsem založil nový, stále se ukazuje jako neaktivní, ale prachy jsou na něm, tak uvidíme kdy uvidíme...
PS: Tak starý účet se zdá zrušený, i když na něm je červeně -3000 Kč, no to by se mohlo ošetřit...
Nový vypadá jako aktivní, ale je to matoucí, rozhodně nebudu dávat hned Zrušit, protože na spoustě míst (nejen kde jde o výpisy) je "měsíční" perioda... tak aby se něco nestalo za měsíc... i když pro přívklady by se hodilo, kdyby se tam začlo úročit už další měsíc, ne při celkové obnově - pokud to dobře chápu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků