Milos píše:Už se to zde několikrát řešilo, vložené peníze se připíšou hned, ale disponibilní zůstatek se navýší až později (při vkladu o víkendu třeba až následující pracovní den). Nicméně s takto vloženými penězi lze ihned normálně disponovat (platit kartou).
Uplne hned prave ne, protoze jsem hned po vkladu provedl dotaz na zustatek a vklad jeste pripsan nebyl. Navic pri vkladu vyjede listek s potvrzenim, kde se pise neco o pripsani vkladu nasledujici pracovni den. Jak ted banky slucuji sve bankomaty, tak se mohlo neco zmenit a clovek nema jistotu, ze to jeste funguje, tak jako driv. Ale pri dotazu na zustatek cca po dvou hodinach uz vklad pripsan byl. Asi budu muset otestovat, zda umi vlozit vklad na kreditku UCB i bankomat Monety, mam to k nemu o cca 17 km bliz.
A appka zobrazila spravny zustatek kreditky az po prvni platbe, ale to jsem vedel, ze na appku spolehat nemohu.
Jsem take zjistil, ze do IB uz nemam pristup, asi mi ho zrusili, kdyz jsem zrusil ucet a zustala mi jen kreditka, nechali jen pristup do appky.