Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 25. 9. 2024 16:54

myšpulín píše:Od 1.10. je bonusový spořicí účet úročen 4,2 %.
https://www.rb.cz/attachments/pi/sporen ... nameni.pdf

Vyse uroku docela ujde, ale uz tam nevidim zadnou casovou garanci, jako byla dosud.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod lungaj 25. 9. 2024 17:16

VVlasy píše:Napadla mě možnost splatit před koncem akce a vzít si druhou minutovou půjčku. Když jsem pročítal podmínky, nepamatuji si ze by byla zmínka o tom ze akci lze využít pouze jednou. Ale už je to měsíc. Co jsem se o to prvně zajímal

To je jistě relevantní varianta, jen je otázkou, jestli RB brzy následující druhou půjčku schválí :?:
lungaj
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cz01 25. 9. 2024 19:03

Vzal jsem si minutovou půjčku a asi za dva týdny zkusil druhý pokus a schválili, takže se snažím těžit z obou...
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tomm001 26. 9. 2024 06:09

No, aby Ti ty úroky nevrátili jen z jedné půjčky, když je máš souběžně.
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod eetk 26. 9. 2024 10:45

retron píše:Nikoliv, aspoň na jaře určitě ne, když jsem poslal splátku v pátek po 20. hod. tak se připsala v pondělí mezi 7 a 8 ráno. Ani tip od zdejšího uživatele poslat okamžitou platbu z jiné banky nezafungoval. Ale možná to u každé jejich KK funguje jinak. U mé KK Deluxe je to takto, a naopak splátka v běžný den trvá opět minimálně hodinu, dvacetiminutové okno už jsem dlouho netrefil, což oproti konkurenci, která to zvládá on-line je přiznejme si tragédie.

Minule jsem splácel kreditku RB z účtu RB ve 13:38 hod, splátka se připsala ve 14 hod., dnes jsem splácel kreditku v 10:55 hod., a v 11 hod. se splátka nepřipsala, předpokládám, že se připíše až ve 12 hod.
eetk
osobne

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 26. 9. 2024 11:12

Tomm001 píše:No, aby Ti ty úroky nevrátili jen z jedné půjčky, když je máš souběžně.

V podmínkách nic takového nemají.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 26. 9. 2024 11:20

je to tak, dříve šlo trefit i poslední dvacetiminutovku v hodině a platba se stihla připsat v celou, teď to vychází těsně po půl, ale i o víkendech, což dříve nebývalo a platba se připsala klidně až v pondělí v 7
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod __Pavel 26. 9. 2024 13:04

Chceme pro Vás a Vaše peníze to nejlepší, proto Vám úrokovou sazbu 4,2 % p. a. na Bonusovém spořicím účtu garantujeme minimálně do 31. 12. 2024.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DrumSession 26. 9. 2024 14:35

Od 1. 10. 2024 můžete své peníze zhodnocovat sazbou až 2,5 % p. a. na Vašem spořicím účtu TOP. Kromě sazby se pro Vás nic nemění. Pro bonusový úrok i nadále stačí, když v měsíci zaplatíte 3x platební kartou. Více o bonusovém úročení naleznete v pravidlech akce.
Ale o HIT mi zatím nic nepsali.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 26. 9. 2024 14:47

HIT PLUS snižují taky na 2,5%.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 26. 9. 2024 17:35

DrumSession píše:Ale o HIT mi zatím nic nepsali.

vzhledem k tržním podmínkám a rozhodnutí České národní banky jsme nuceni od 1. 10. 2024 upravit úrokovou sazbu na Vašem spořicím účtu HIT.
Od 1. 10. 2024 můžete své peníze zhodnocovat sazbou až 1 % p. a.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 26. 9. 2024 17:48

sazby pro HIT, HIT+, TOP, EXTRA jsou zde:
https://www.rb.cz/attachments/pi/sporen ... _oznam.pdf
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DrumSession 26. 9. 2024 20:48

V e-mailu píšou: Úrokovou sazbu 4,2 % p. a. na Bonusovém spořicím účtu garantujeme minimálně do 31. 12. 2024.
Bonusová sazba do výše zůstatku na Bonusovém spořicím účtu:
EXKLUZIVNÍ účet do 1 500 000 Kč
AKTIVNÍ účet do 1 000 000 Kč
CHYTRÝ & Jakýkoliv jiný tarif běžného účtu do 500 000 Kč
Hm... moc moudrý z toho nejsem (díky příspěvku Zdenda1 up), spořáky mám HIT (dnes 4,5% do 500) a TOP (3,5% do 2,5M), neboť mi psali i jen o těch 2,5% výše (můj příspěvek up) :hm
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 26. 9. 2024 21:22

Já mám čtyři typy SÚ (Bonusový, HIT PLUS, TOP, Equa MAX) a z RB mi přišly tři různé e-maily ke třem různým typům SÚ (Bonusový, HIT PLUS, TOP).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 26. 9. 2024 22:48

DrumSession: Tebou zmiňované sazby si myslím, že už nemáš. Snižovali to. Doporučuji se podívat třeba do aplikace na aktuální sazbu.
culti
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka