MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 28. 9. 2024 08:02

Prepokladam, ze tocite KK Smart s 1% a ne kvuli tem "slevam" Bene+ debetkou
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 28. 9. 2024 11:10

podnikatelskou kreditku, kde je 1% na vše a né jen omezené balíčky (a taky bez omezení výše)
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 30. 9. 2024 09:33

Z aplikace mne neustale vyskakuje nejaka reklama, dnes na duchodove sporeni. Netusi nekdo, jak se toho zbavit? V aplikaci jsem mel dokonce oznameni vypnuta, presto se ta reklama objevila.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod jjm64883 30. 9. 2024 09:43

A je to skutečně z aplikace Monety? Při dalším zjevení notifikace doporučuji na ni podržet prst, jít do nastavení, zjistit o jakou aplikaci se jedná a případně ji odebrat oprávnění nebo ji raději vyhodit celou.
jjm64883
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 30. 9. 2024 09:58

@octaviampi: Mě se žádné reklamy nezobrazují. Když sjedeš dolů a klikneš na "Uspořádat", tak volbu "Nabídky" máš v sekci "Zobrazené" nebo v sekci "Skryté"? Pokud v sekci "Zobrazené", tak ji přesuň do sekce "Skryté".
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 30. 9. 2024 12:15

Milos: nemyslím přímo v aplikaci, ale jako notifikace

jjm473983: Jaká jiná aplikace by to mohla být?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod jjm64883 30. 9. 2024 14:30

To já nevím, co aplikace máte v telefonu, mohou jich být miliony. Proto je potřeba při dalším výskytu takové notifikace na ní podržet prst delší dobu, aby se otevřelo kontextové menua tam je v nastavení vidět, která aplikace toto oznámení vyvolala a případně ji toto oprávnění odejmout.
jjm64883
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 30. 9. 2024 14:48

Nebo se podívat do historie oznámení, pokud má člověk v telefonu tuto funkci zapnutou.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Roman1989 30. 9. 2024 17:13

PatrikChrz píše:Moneta spustila další vlnu vypovídání Bene+ programů pro Businessové točiče

co konkretne vadilo, a jake to byly castky? A asi pujde jen o dobírky ne? Když tam kupujeme jen materiál do firmy za statisice mesicne, tak jim to nemuze vadit.....
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 30. 9. 2024 17:34

Jo, byly to dobírky a vysoké částky
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 30. 9. 2024 18:04

@octaviampi: Pokud mate iOS, tak do Nastaveni > vyberte MMB appku a tam Notifikace. A odkliknete Povolit.
Jedine co, tak nebudete dostavat ani informaci o pohybech, tyka se to vsech notifikaci. Uvnitr appky nahore samorzejme ta nabidka zustane.
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Roman1989 30. 9. 2024 18:27

PatrikChrz píše:Jo, byly to dobírky a vysoké částky

tak to celkem chápu, co taky čekáte, když je takto dráždíte :D
Já tam otočím jednu dobírku obměsíc, ať to není nápadné (za 50% rámce). + to proložím regulérníma firemníma nákupama.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 30. 9. 2024 19:08

jjm64883 píše:To já nevím, co aplikace máte v telefonu, mohou jich být miliony. Proto je potřeba při dalším výskytu takové notifikace na ní podržet prst delší dobu, aby se otevřelo kontextové menua tam je v nastavení vidět, která aplikace toto oznámení vyvolala a případně ji toto oprávnění odejmout.

Asi se každý pohybujeme na jiné planetě. Nedovedu si představit, jak by bylo možné nevidět, která aplikace dané oznámení ukázala. Nepoužíváte Android?

Asi to nechme, do Monety jsem napsal a uvidíme.

EDIT: tak reakce byla velmi rychlá, z nějakých důvodů byla zapnutá obchodní sdělení a prý je vypli
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod gaabi 2. 10. 2024 18:25

Ještě k problémům s aplikací. Řešila jsem to s nimi telefonicky a prý o tom problému ví a je takto "postiženo" poměrně dost lidí. Většinou jsou to starší telefony. Zatím bohužel bez výsledku. Je to předáno na IT oddělení, které by se mi mělo ozvat.

Docela mi to štve, protože jsem absolutně bez přístupu do banky už hodně dní. Ještě že používám i jiné a nejsem odkázána jen na jednu.

Napadlo mi - nemá Moneta nějakou funkci přímo v bankomatech, kde by se dalo zařízení spárovat třeba formou vygenerování qr kódu jako to má Spořitelna? Zkusila bych to dočasně alespoň na pracovní telefon.
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 2. 10. 2024 19:50

Kolik Ti naúčtovali za SMS s pokusy oživit APP za září?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka