mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 27. 9. 2024 12:45

Máš odkaz na ty podmínky? Určitě tam bude uvedeno i trvání akce (od kdy do kdy akce probíhá), takže když platby mobilem provede až teď, tak už to bude asi po termínu akce :hm
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 27. 9. 2024 13:05

https://www.mbank.cz/informace-k-produk ... a_2024.pdf

Trvání akce tam je do 31.7., ale jen na to založení účtu.
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Suky. 1. 10. 2024 21:51

První okamžitá platba prošla, druhá zablokována a přijdu o (nejméně) denní úrok :hm

Doplněno: A nepřevedu si to ani zpět na mSpoření :grr:
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 2. 10. 2024 05:55

To ale není nic překvapivého, s tím se musí nejen u mBank, v případě více okamžitých plateb, počítat. Ráno v 7 u snídaně, než jsem odjel do kolbenky, jsem vynuloval všechna mSpoření a jako běžnou platbu odeslal do pryč, v 9 hodin v cílové bance připsáno. Naštěstí jsem se nestal obětí AML persekuce, bo mBank má účel platby a zdroj prostředků předdefinováno z možností, občas mám chuť při větších převodech dopsat, tam kde banka má kolonku umožňující dopsat vlastní text, uvést jako zdroj prostředků prodej perníku z vlastní produkce a redistribuce koksu importovaného z Kolumbie 8-P , ale nemám koule riskovat, že vata bude zadržena za účelem pečlivého zkoumání původu :D
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Gordon_F 2. 10. 2024 07:50

Alfréde, pobavil's po ránu. :tleskani Přiznám se že jsem, dnes ráno, ten vlastní text přehlédl, když jsem hledal něco ve smyslu: "naspořil od zaměstnavatele, z pronájmů, darů, investic, drobných prodejů,..." apod a místo toho měl nabídky typu "příjem z prodeje movitého majetku", "příjem z prodeje nemovitého majetku", atd. Tak jsem zbaběle zvolil první "dar", protože už tak mi brnká na nervy poslat 800k+ na účet s kódem banky 2250, který byl ještě předvčírem 4000 a cestu nemám odzkoušenou.
Od jaké sumy tohle mBank vyžaduje? Že bych tam někdy napsal něco jako "Projev uznání od řídícího důstajníka FSB za plány první české ponorky" apod.
Gordon_F
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rop 2. 10. 2024 08:09

Pokud má někdo potřebu, aby se mu někdo hrabal ve finanční minulosti nebo mu zrušil účet, nechť pokouší osud.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Gordon_F 2. 10. 2024 08:39

Rope, myslíš že ten sarkazmus netluče do očí?
Nebo to bereš slovy klasika:
- ... Oddělení zdravotní výchovy žáků žádá počet přednášek za uplynulé čtvrtletí, náměstek pro léčebně preventivní péči důrazně upozorňuje, že procento preventivních prohlídek se má pohybovat kolem celostátního průměru, to jest sedmnáct procent.
– Proč?
– Protože když máme míň, jsme podezřelí, že nic neděláme, a když víc, jsme podezřelí, že si ty čísla cucáme z prstu.
– Příště si vycucáme ten průměr.
– Z vás bude obvoďák jedna radost!
(Jak básníkům chutná život)
Gordon_F
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DrumSession 3. 10. 2024 10:54

Jak básníkům chtná život:
Posílal vyšší obnos okamžitou platbou, a co myslíte? No měl ho tam ten den. No neměl, seklo se to na AML.
Posílal vyšší obnos běžnou platbou před 7h, a co myslíte? No neměl ho tam ten den. Ale měl...
To je na infarkt :D :D
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod octaviampi 3. 10. 2024 20:48

Dneska jsem si navyšoval limit na kreditce, anžto se sešlo víc nákupů. Vyřízeno za pár minut. Jenom teda místo klasického předschváleného limitu bylo potřeba vyplnit co jsme měli ráno na snídani, velikost trenek a sexuální orientace.
Docela mě pobavilo, že dodatek ke smlouvě šifrujou a nezapamatovatelné heslo posílají smskou. Ta je ale přece nebezpečná. A chtěl bych vidět, jak si někdo něco podobného bude schopný po nějaké době otevřít.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod DoubleSix 4. 10. 2024 13:46

Stačí si ten zaheslovaný soubor otevřít a vytisknout do pdf a je to, žádné heslo není více potřeba :-)
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod octaviampi 4. 10. 2024 15:50

To je jasne. Ale predstav si prumerneho obcana.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod zivan 4. 10. 2024 16:02

Vytistenim si ale z toho textu udelas obrazky, ne? Ja to PDF radeji odhesluji.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 4. 10. 2024 16:27

Obrázky nemusí asi být, pro mě je trochu problém, že se soubory většinou zvětší (i výrazně) a ztrácí podpis (pokud ho mají).
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 4. 10. 2024 17:31

zivan píše:Vytistenim si ale z toho textu udelas obrazky, ne?

Mně to zůstávalo jako text, když jsem toto prováděl se zaheslovanými výplatnicemi v předchozím zaměstnání.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 4. 10. 2024 18:07

Já mám tedy volbu - zaškrtávací okénko "tisknout jako obraz".
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka