Začíná mi hrabat z práce, potřebuji změnu, potřebuji mezi lidi.
Problém je, že 1) nic pořádného neumím a 2) jsem zvyklý na poměrně vysoké příjmy.
* Chtěl bych dělat něco, kde bych byl mezi lidmi a kde bych nemusel čučet 8-12 hodin denně do počítače
* Umím telefonovat, mailovat, psát dokumenty
* Mám zkušenosti s dojednáváním obchodů, s vedením malého týmu lidí, s řečněním před publikem
* Nevadí mi jednání s úřady
* Nevadí mi jezdit autem (ani ve sněhu)
* Mám papír na to že jsem chytrej (inženýr, ale v oboru který nechci dělat)
* Ve svém posledním (vlastně jediném) zaměstnání jsem byl vyškolen jako kádrová rezerva na pozici manažera kvality
* Umím myslím celkem slušně anglicky, takzvaně slovem i písmem, pracovní cesty do zahraniční bych považoval za veliké plus
* Velká výhoda by byla 5-6 týdnů dovolené nebo možnost brát si neplacené volno
* Bylo by dobré, kdybych měl v pracovní době čas na vyřizování vlastních kšeftů, ale pokud by byla práce opravdu dobře placená, tak to není podmínkou
* Netrvám na pracovním poměru na dobu neurčitou a netrvám vlastně ani na pracovním poměru jako takovém
Tak co, chcete mě?
Možná to vypadá jako vtip nebo provokace, ale věřte že to myslím vážně. Už mám dost té introvertní práce kterou dělám. Už týdny nebo možná měsíce přemýšlím, jestli existuje práce mezi lidmi, která by se pro mě hodila. Napadlo mě třeba: starosta na nějakém menším městě (zařizování každodenních průserů a koordinování menších projektů, více-méně bez stresu, pořád mezi lidmi, ...), to by mě určitě bavilo. Jenže nejsem v žádné politické straně, takže sehnat flek starosty by asi nebylo jen tak.
Napadne někoho něco reálného?