Axa banka + přechod k UCB na Multikonto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod papshop 16. 2. 2010 17:26

Poslední zkušenost s Axou: (podotýkám, že za poslední min. 2 roky ne jediná!)
za klienta jsem odeslal výpověď PS na auto dne 4.9.2009 s výpovědí ke konci pojistného období k polovině prosince 2009, tedy s dostatečným přestihem. V lednu příšla první upomínka pro nezaplacení lhůtného pojistného na cca 800,-Kč, volali jsme, výpověď dohledána, operátorka arogantní. Přislíbeno napravení stavu, blekotání o zpracovávání na Slovensku. V únoru přišla druhá upomínka, v textu upomínky vyčísleno cca 800, ve složence cca 1800,- Opět telefonát (opět na placenou linku:) ) výpověď podaná a doručená není, klient musí zaplatit částku na složence a basta. Podána písemná reklamace, po týdnu odpověď, omlouváme se, při přijetí výpovědi byla tato špatně naskenována, okamžitě upravíme stav do výpovědi k datu, kterou klient požadoval.
Ještě se divíte mé důvěře v AXU?
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Czulibrk 16. 2. 2010 18:14

Takže AXA finanční obdoba UPC v telekomunikacích :)

Mimochodem, nevíte někdo, jestli je možné u spořícího účtu u AXA založit v IB více podúčtů? Jak se v takovém případě počítá půlprocentní bonus - 40 tisíc dohromady, nebo na každém účtu zvlášť?
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Noxik 16. 2. 2010 18:28

Pridam se k Czulibrk a ptam se: Co trvaly prikaz? (= pro me nezbytnost)
Noxik
Diskutér

Odeslat příspěvekod dalich 16. 2. 2010 19:29

papshop píše:Ještě se divíte mé důvěře v AXU?

Hehe, já podal výpověď, 2x jsem je urgoval o vrácení přeplatku pojistného a nic. Mrtvo. Na ty 2 kila už kašlu, ten čas mi za to nestojí.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod papshop 16. 2. 2010 20:59

Kdyby šlo jen o mě, tak je mi to šumák. Vím že výpověď došla a klidně se budu dohadovat rok, je mi to jedno. Problém mám, pokud se mi jedná o klienty, kde vypadám na počátku sporu jako pitomec, který není schopný odeslat 1 kus papíru. A že někteří klienti ti dají sežrat i menší pitomost. Naštěstí tento klient pochopil, že chyba opravdu nevznikla u mě a že bordel je někde jinde. Na toto téma bych o nich mohl vyprávět v pohádkách 1000 a 1 noc. Že tam pošleš výpověď na penzijko u klienta který splňuje nárok na dávku, tak si bezdůvodně prodlužují lhůtu o měsíc, ačkoli podle penz. plánu na to nemají nárok a další a další.
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 4honza 16. 2. 2010 22:58

Tak už zjevně rozjeli reklamu v TV, dneska večer jsem to zahlíd...
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod 4honza 18. 2. 2010 22:39

Tak asi po půl měsíci mi konečně poslali papíry, dneska mi došly. Hned při aktivaci jsem zjistil, že formulář pro aktivaci nějak nefunguje ani ve Firefoxu ani v Opeře - po zadání ID a data narození nefungovalo tlačítko "Aktivovat". V IE se to kupivu povedlo... zalogování funguje naštěstí narmálně i z FF a opery.
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 2. 2010 22:44

4honza: tak to by bylo v háji, já mám na PC Linux :D. Ach jo, to jsou diletanti.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 18. 2. 2010 22:49

Po pul mesici? Me tvrdili, ze pry do dvou dnu.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 2. 2010 22:54

nějaká forma lunárního kalendáře? :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod xls 18. 2. 2010 22:55

Mně nepřišlo nic ani po půlměsíci. A to když jsem to uzavíral na pobočce, tak říkali, že mi přijdou do pár dnů údaje k aktivaci, a teď má prý přijít jen smlouva k podpisu.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod 4honza 18. 2. 2010 23:10

No ten půlměsíc má asi jistou souvislost s problémem generování ID, které umožňovalo blokovat účty.

Podle výpisu v IB mám účet aktivovaný od 2.2., obálka došla dneska, takže rozesílání smluv dočasně pozastavili.
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod tom brava 19. 2. 2010 14:12

Taky patřím do skupiny čekatelů na účet (dnes je to 14. den po odeslání požadovanách vstupních dokumentů). :grr:
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 19. 2. 2010 17:25

to mě ještě vstupní dokumenty ani nepřišly :D
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ency 19. 2. 2010 20:32

No, já nekolonenovrtsky, vytiskl, vložil do obálky, oznámkoval, odeslal a prej je ve smlouvě nějaká chyba (tedy je neplatná) - před týdnem psali a že pošlou smlouvu novou ... zatím nic ...
Budoucnost patří atomu.
Smrt Bursíkovi
Majkl má rád garáž, ale stydí se za to. :mrgreen:

Nenesu odpovědnost za následky, které mohou vzniknout či vzniknou aplikací mé rady! :D
Ency
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka