FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Multi-level marketing |
Předchozí stránka |
MLM jako životní styl |
---|
![]() ![]() |
2. 5. 2016 14:58 ![]() |
Mně osobně MLM nevadí do tý doby, dokud to ten "distributor" nezačne intenzivně cpát rodině a přátelům. Bohužel na tom to ale stojí a proto je na to takový negativní pohled.
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
16. 7. 2016 11:59 ![]() |
![]() ![]() |
29. 11. 2017 12:50 ![]() |
Zdravím
![]() |
![]() ![]() |
2. 12. 2017 00:37 ![]() |
5 zamlčovaných pravd o multilevelu - pěkně shrnuto
(nízké vstupní náklady (+), práce práce práce, odpovědnost za sebe, práce s lidmi - a to není pro každého, strašně konkurenční a spravedlivý, úspěch je (zkrátka všude) náročný) https://www.youtube.com/watch?v=Mq2RWGhrApc Jedná se samozřejmě o MLM s reálným, skutečným produkt-em/-y. MLM s vysokým vstupním poplatkem za nic (např. za registraci) není fair (může být "letadlo"). Pozor neplést s prvním vysokým objemem nákupu zboží. |
![]() ![]() |
2. 12. 2017 09:38 ![]() |
DrumSession: Pardon, ale na Firstclassu asi ten samý člověk píše, že MLM dostalo Nobelovu cenu...
![]() ![]() ![]() Víc k jeho odbornosti netřeba dodávat. Nedávno jeden mladý lídr v rámci své propagace jako manažer několika set hlavého stáda ukázal své výplatní pásky - 70-75 hrubého... Určitě dobrý, ale to dneska bere v Praze každý třetí vysokoškolák s trochou praxe a zkušeností. Pro spoustu zaměstnanců v této době nebývalého růstu platí, že když udělají bububu s odchodem z práce, dostanou přidáno daleko víc, než kdy objektivně vydělají v MLM, jako provizně placený ičař. |
![]() ![]() |
22. 4. 2021 20:54 ![]() |
CO si myslíte o Lyoness? Přijde mi to jako dobrý nápad, vrátit pár promile z nákupu zákazníkovi a tvořit si síť partnerských obchodů kde zákazník dostane "cash back", pokud na to obchodník přistoupí, tak je to 100% legit, ale pak se dočtu tady tohle: https://reportermagazin.cz/a/wubsu/posl ... te-vitekde a nejak mě to přestane lákat... Máte někdo zkušenosti?
|
![]() ![]() |
23. 4. 2021 08:26 ![]() |
Tonda IR píše CO si myslíte o Lyoness? Přijde mi to jako dobrý nápad, vrátit pár promile z nákupu zákazníkovi a tvořit si síť partnerských obchodů kde zákazník dostane "cash back", pokud na to obchodník přistoupí, tak je to 100% legit, ale pak se dočtu tady tohle: https://reportermagazin.cz/a/wubsu/posl ... te-vitekde a nejak mě to přestane lákat... Máte někdo zkušenosti? No, a právě proto pod sebou můžeš mít tisíce lidí a dostat pár stovek/tisíc. Taky v několika zemích je Lyoness úřady vnímán jako pyramida. Ve čtyřech z těchto zemí takto rozhodl i soud. Ale jestli pod sebe dokážeš nasbírat tisíce a tisíce lidí, tak bys mohl mít měsíčně i víc, než pokladní v Lidlu.... |
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1, 2, • # Stránka 2 z 2 [ Příspěvků: 22 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Multi-level marketing |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |