FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Ostatní » Smetiště |
|
RECEPT-luxování ledničky něco k snědku pro Finexperts ♂ i ♀ |
---|
DrumSession - Diskutér |
20. 3. 2020 23:25 |
RECEPT pro Finexperty na něco k zakousnutí a na pohodu, něco jednoduchého a dobrého. Nemáte ?
Prošel jsem ledničku a povedlo se mi "uvařit" chleba s pomazánkovým máslem a kaviárem (německým - černý, malý kuličky), co zůstal od Silvestra. |
Poslední příspěvek |
suram - Diskutér |
21. 3. 2020 05:11 |
Jestli chceš přežít pandemii, na kterou není lék, tak se nepřežírej a připrav tělo, aktivuj svoji imunitu několikadenním půstem jenom o vodě.
https://www.magazinzdravi.cz/leceni-hladovkou |
PatrikChrz - Administrátor |
21. 3. 2020 07:12 |
Jestli mám umřít, tak určitě ne hladovej .
Teda včera jsem to přehnal, když jsem přišel z práce domů, tak jsem se tak přijedl, až jsem se nemohl ani hnout a nezbylo nic jiného, než jít spát:) |
Ninaa - Mírně pokročilý |
21. 3. 2020 09:53 |
suram píše aktivuj svoji imunitu několikadenním půstem jenom o vodě. Máš s tím osobní zkušenosti? Kdo to již nepraktikoval dosud, tak bych podobné experimenty právě v této době nedoporučila. Já mám zkušenosti s 1 až 3 denními hladovkami a určitě bych právě teď nešla do několikadenní hladovky a vím proč. Za důležité považuji (nejen teď) jíst kvalitně, tj.vařit si ze základních surovin, používat koření a bylinky a dobře kombinovat, mít zdroj domácího kimči nebo jiné doma kvašené zeleniny. Máme doma rok instant pot z Amazonu, je komplet nerez i uvnitř, žádné tzv. nepřilnavé povrchy jako u prodávaných v ČR. Je to veliká časová úspora a komfort při vaření. Za poměrně málo peněz hodně muziky. Uvaří v něm i chlap, který normálně vařil jen čaj a vajíčka. My teď ještě denně doplňujeme některé minerály a vitamíny. |
Ninaa - Mírně pokročilý |
21. 3. 2020 11:27 |
DrumSession píše RECEPT pro Finexperty na něco k zakousnutí a na pohodu, něco jednoduchého a dobrého. Nemáte ? Tenké krajíčky chleba pořádně namočím v rozšlehaných vejcích a opeču po obou stranách na troše tuku na pánvi. Pak namažu plnotučnou hořčicí nebo kečupem a posypu cibulí, pokud mám matjesy, tak je nadrobno nasekám a přidám, stačí jen malinko, nemusí být, k tomu kyselé okurky. Nejoblíbenější varianta je namazat je pěnou z Nivy (utřít máslo s Nivou), ozdobit rajčetem nebo okurkou a dobré pivko k tomu. Těchto chlebíčků lze udělat plný tác a nechat je mimo ledničku, neoschnou, stále jsou vláčné. |
Huclik - Kolemjdoucí |
4. 6. 2020 11:55 |
Poslední dobou jsem měl často knedlíky s vajíčkem, co zbyly od omáček.
|
Majki636 - Kolemjdoucí |
12. 3. 2021 22:44 |
Nemůžu říct,že by to byl vyloženě lék, ale co má obrovský vliv na tělo, tak je kimči. Když si vezmu, že je dobré i na prevenci proti rakovině tlustého střeva, tak si myslím, že je to naprosté minimum, co pro sebe člověk může udělat.
|
Janurous - Kolemjdoucí |
20. 3. 2021 21:03 |
Co to prosím vás je ?
|
Majki636 - Kolemjdoucí |
23. 3. 2021 16:48 |
Janurous píše Co to prosím vás je ? Je to korejská národní specialita. Pikantní křupavý salát připravený z nakládané a fermentované (kvašené) zeleniny a dalších ingrediencí. Jedná se o jednu z pěti nejzdravějších potravin světa, takže se ani nedivím, že Korea je na tom nejlépe vzhledem ke covid situaci, protože když jsem si přečetla, na co všechno to má vliv, tak kimči pravidelně jím také. |
Janurous - Kolemjdoucí |
24. 3. 2021 12:14 |
Děláš si ho sama doma nebo si ho kupuješ ? Dívala jsem se na recept, nevypadá to složitě, ale přece jenom bych chtěla vědět, jak by to mělo chutnat.
|
Majki636 - Kolemjdoucí |
26. 3. 2021 11:51 |
Já si ho kupuju. Hrozně mi chutná, takže se mi moc nechce pouštět do vlastní výroby, bůh ví jak by to dopadlo. Kdyby si ho chtěla taky vyzkoušet, tak se podívej tady na ten eshop https://www.kimchiclub.cz/eshop/4-kimchi a když se tam zaregistruješ, tak máš pak i různé výhody
|
Nahoru |
Odeslat nové téma | Odeslat odpověď |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 11 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Ostatní » Smetiště |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |