FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Bydlení » Bydlení: finance a legislativa |
Předchozí stránka |
Aktualne nejvyhodnejsi financovani |
---|
![]() ![]() |
24. 8. 2021 18:39 ![]() |
No právě, je to tak polovina a na druhou polovinu už dosáhneš se svým platem, kdyby ti plat stačil na 7 míčů, tak bych to nenavrhoval. Zástava banky zas takový problém není, obzvlášť ne na dnešním trhu, kde jsou lidi takoví magoři, že si to ještě o miliony šponují nahoru v aukcích a pak se plácají po zádech, jak to stihli.
Já třeba chci taky dům, a plánuji to samé, zastavit byt, naštěstí je v Praze, takže na tohle by stačil jen ten byt, ale potom ta moje nemovitost bude čistá a budu mít další páku na nájemníky: "byt je zastavený, přestaňte platit a on se tu někdo z banky brzy ukáže..." ![]() Ještě se poptej na různých investorských forech, třeba na fcbk ADOL Monitor, tam by mohli docela dobře poradit, tam se na to dost lidí specializuje. |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
24. 8. 2021 19:05 ![]() |
Aha, už chápu, jak to myslíš. Poznamenám si to jako takovou záložní možnost, řekněme "plán B". Zkusím i to fórum, třeba mi tam poradí nějakou obdobu rychlého překlenováku.
![]() |
![]() ![]() |
25. 8. 2021 05:57 ![]() |
Nabízeli to v Modré pyramidě, tj. Komerčka
|
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1, 2, 3, • # Stránka 3 z 3 [ Příspěvků: 33 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Bydlení » Bydlení: finance a legislativa |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |