FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Platební styk |
Předchozí stránka | Další stránka |
Air Bank |
---|
![]() ![]() |
21. 6. 2020 15:45 ![]() |
Já rusil přes airbank 2 účty hnedka po sobě - monetu a kB. Přijdou 2 potvrzení na mejl.
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
21. 6. 2020 18:46 ![]() |
audiobullys píše Já rusil přes airbank 2 účty hnedka po sobě - monetu a kB. Přijdou 2 potvrzení na mejl. Dík. To jsem potřeboval vědět. |
![]() ![]() |
27. 6. 2020 00:42 ![]() |
Reklamovali jste někdo nepřipsanou odměnu za platbu v KFC v rámci akce "První pivo je na nás"?
|
![]() ![]() |
27. 6. 2020 05:42 ![]() |
Já neúspěšně. Reakce byla zrušení všech účtů, stejně už mají moc nízké úroky a navíc zpoplatněně okamžité platby.
|
![]() ![]() |
27. 6. 2020 10:49 ![]() |
@TnT2:
A můžeš mi říct, ve kterém KFC ti načepovali pivo? ![]() Jinak jak jsem psal já už dřív: u Air bank je vidět přeci hned po platbě, zda odměna bude zaznamenána, o tom je notifikace appky i záznam v přehledu těch odměn (sekce Vaše odměny). Já také měl platbu v KFC a zcela dle předpokladů bez odměny, což jsem ale viděl hned že bez, takže chtít to pak reklamovat by mi přišlo nesmyslné. Platba v čínské restauraci s odměnou, hned v jednotkách vteřin po platbě to bylo znát z notifikace záznamu odměny. Tedy to KFC se dá reklamovat dost těžko, když sama Air hned po transakcí sděluje, že odměnu zaznamenala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
27. 6. 2020 10:59 ![]() |
Tam nebylo podmínkou pivo.
|
![]() ![]() |
27. 6. 2020 12:21 ![]() |
Přesně tak...
Citace Banka ji sice propaguje sloganem „První pivo je na nás“, týká se ale jakéhokoliv nápoje, nebo vlastně čehokoliv, co máte rádi. ... Podmínkou je, že půjde o platbu kartou Air Bank v (jakékoliv) restauraci, hospodě či kavárně. Kategorii obchodníka (prodejce) pozná banka podle takzvaného MCC kódu, který se k platbě kartou automaticky přiřazuje. Zdroj: https://www.penize.cz/nakupy/417008-prv ... %C4%8Cesku. |
![]() ![]() |
27. 6. 2020 12:49 ![]() |
minarjo píše dává tušit, že ... to jsou zase perly (ve stylu vlazyho),jako tím chceš říci, že kdyby v KFC pivo točily, tak vratku dostane? OMG |
![]() ![]() |
27. 6. 2020 13:28 ![]() |
Za platbu ve fastfoodu mi odmenu pripsali az po reklamaci.
|
![]() ![]() |
27. 6. 2020 17:40 ![]() |
Díky za reakce. Podmínky akce jsem splnil, žádné výluky v nich nebyly. Při prvním připomenutí se 6. 6. mi z AB mj. napsali: "Nárok na odměnu běžně uvidíte nejpozději 5 dní po zaúčtování, někdy to ale může trvat i déle. Poprosíme tak o trpělivost, zatím je pořád čas." Budu tedy reklamovat.
|
![]() ![]() |
27. 6. 2020 18:27 ![]() |
Za těch 5 dní co ti píšou už je zpravidla vidět i částka odměny. Ale to, zda odměnu za danou platbu zaznamenali, je v 99% vidět do pár vteřin hned po ní z notifikace (když dorazí, tak platbu s některou z aktivních odměn spárovali). To myslím obecně, nejen u této konkrétní pivní odměny, kde to fungovalo též
![]() A jinak to KFC už se zde diskutovalo dříve, během akce, zda to restaurace vlastně je či není, to je slovíčkaření, ne každý fastfood bere jako restauraci. A je přeci čistě obchodní rozhodnutí Air Bank, že fastfood KFC z toho vyloučila (což určitě nebyl omyl, nějaký atypicky originální MCC KFC sotva používá, když třeba u Hello Bank akce na restaurace u KFC odměny byly). Tuto odměnu narozdíl od jiných platí Air celou ze svého (na podporu využití odměn), tak evidentně šetří, jako dnes v korona době každý ![]() |
![]() ![]() |
27. 6. 2020 18:59 ![]() |
Když dám do vyhledávače Googlu "KFC", vidím ve výsledcích restauraci hned 8x. Pokud nějakou restauraci vyloučili, měli to dát do podmínek akce, jinak je to levárna na úrovni garancí Creditas.
|
![]() ![]() |
27. 6. 2020 19:58 ![]() |
Škoda že @suram více nepopsal, jak argumentovali při zamítnutí jeho reklamace této odměny. Něco mu k tomu zamítnutí přeci napsat či říct museli.
|
![]() ![]() |
27. 6. 2020 19:58 ![]() |
Platbu přes android appku KFC neuznali.
|
![]() ![]() |
27. 6. 2020 21:32 ![]() |
Proč jsi platil přes appku KFC, když jsi měl platit Airbank debetkou?
|
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 366 Další stránka Stránka 340 z 366 [ Příspěvků: 5488 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Platební styk |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |