FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Platební styk |
Předchozí stránka | Další stránka |
Prémiové účty u českých bank |
---|
![]() ![]() |
3. 11. 2020 13:27 ![]() |
xls píše S nějakým excelentním fungováním bych moc nepočítal. Dle mých zkušeností není problém si nechat nějaké drobné ošetření proplatit - ostatní si musí člověk na místě člověk sám zařídit. Poučení z toho je, že je potřeba se spoléhat hlavně na sebe a známé. ČSOB má/používá Axa Assistance. |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
3. 11. 2020 17:32 ![]() |
AXA Assistance využívá také Komerční banka. RB využívá Europ Assistance, ČS/EP Global Assistance. MMB Cardif Assistance.
Máte zkušenosti s cestovním pojištěním UCB, které zajišťuje Allianz? |
![]() ![]() |
4. 11. 2020 17:12 ![]() |
dalich píše xls píše ČSOB má/používá Axa Assistance. |
![]() ![]() |
6. 11. 2020 23:53 ![]() |
Má smysl řešit pojištění na kreditce? Roční pojištění na úrazy včetně sportu po EU stojí někde 800-1000 Kč, když máte u pojišťovny už nějaký produkt. U bank mi přijde, že je to vždy nějak oseknuté, s nějakými kličkami.
|
![]() ![]() |
7. 11. 2020 10:37 ![]() |
Záleží na tom, jak které. Pojištění léčebných výloh je, zejména u prémiových účtů, dobré a často zdarma. Úrazové pojištění je na částky, které nic neřeší (obvykle statisíce).
|
![]() ![]() |
7. 11. 2020 15:10 ![]() |
Muzes zkusit klickovat proti bance, treba odstoupit do 14 dnu, navic kdyz ti nic nebrani mit vice pojistek soucasne.
|
![]() ![]() |
7. 11. 2020 16:49 ![]() |
Přesně tak, já jich mám celkem pět (ČS, ČSOB, UCB, KB a SB) a už se mi to hodilo. Protože třeba zrušení letu není to samé, co zpoždění a ne všechny pojistky ho kryjí
|
![]() ![]() |
7. 11. 2020 17:50 ![]() |
Něco co by zaplatilo pobyt na nadstandardním pokoji by v nabídce bank nebylo?
|
![]() ![]() |
8. 11. 2020 00:07 ![]() |
PatrikChrz píše Přesně tak, já jich mám celkem pět (ČS, ČSOB, UCB, KB a SB) a už se mi to hodilo. Protože třeba zrušení letu není to samé, co zpoždění a ne všechny pojistky ho kryjí Mám to podobně a docela by mě zajímalo, jak to pak děláš. Nahlásíš na všech pojišťovnách pojistnou událost a pak následně zjišťuješ, co ony na to? Nebo si pak nastuduješ podmínky a vybereš jednu a tam pak jednáš? |
![]() ![]() |
8. 11. 2020 05:06 ![]() |
Lafayette16 píše PatrikChrz píše Přesně tak, já jich mám celkem pět (ČS, ČSOB, UCB, KB a SB) a už se mi to hodilo. Protože třeba zrušení letu není to samé, co zpoždění a ne všechny pojistky ho kryjí Mám to podobně a docela by mě zajímalo, jak to pak děláš. Nahlásíš na všech pojišťovnách pojistnou událost a pak následně zjišťuješ, co ony na to? Nebo si pak nastuduješ podmínky a vybereš jednu a tam pak jednáš? Napsal jsem dotazy svým bankéřům. Dva z nich odpověděli, že se to vztahuje, dva, že ne a jeden neodpověděl. Tak jsem si hodil korunou a nahlásil u Komerční banky. |
![]() ![]() |
8. 11. 2020 11:35 ![]() |
Ono nejde nahlasit stejnou pojistnou udalost u vice pojistoven pokud to mam sjednano? Mel jsem za to, ze ano.
|
![]() ![]() |
8. 11. 2020 11:41 ![]() |
![]() ![]() |
14. 11. 2020 14:19 ![]() |
Pojisteni u cest do zahranici je asi v dnesni dobe jedno ne?
![]() Ctu zde ze pojisteni je neplatne ![]() a nemusim zrejme hadat ze tak to bude mit vetsina pojistoven at uz mam Premium konto vsude.... V případě vycestování do lokality, do které MZV ČR nebo jiné mezinárodní instituce vydaly doporučení tam necestovat čizakázaly tam vycestovat, nekryje pojištění léčebných výloh náklady na léčbu onemocnění v souvislosti s COVID-19. https://travelmaps.state.gov/TSGMap/?ex ... .490597364 https://www.kb.cz/cs/obcane/pojisteni/c ... -ke-kartam Pro upresneni hned moje oblibena lokalita tak treba z praxe... nemyslim ted covid 19 ale vseobecne... - s výjimkou velkých měst se nedoporučuje cesta do departamentů Putumayo, Arauca, Cauca, Caquetá, Guaviare, Guainía, Vichada a Norte de Santander, - departament Meta (kromě hlavního města Villavicencio a turistického lákadla Caňo Cristales), https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_ ... other.html Argument: lze ale bezne nalezt ze napr do Cano Cristales se cestuje. Pokud tam teda nekdo vstoupi, znamena to ze jeho top pojisteni je vlastne neplatne v dane lokalite. Plati ale vsak nadale mimo uvedene lokality. Problem je ze Ministerstvo ma casto zavadejici udaje a do hromady zemi ale i lokalit pise aby lidi necestovali, jinde je to spis politicke. V pripade covid 19, tak bude urcite problem v danem state s pojistenim? Pokud tam nekdo presto jede? ![]() |
![]() ![]() |
15. 11. 2020 06:59 ![]() |
Je nutne plnit obrat hned prvni mesic v kterem doslo k aktivaci CSOB Premium?
|
![]() ![]() |
15. 11. 2020 08:26 ![]() |
Poprvé musí být podmínky splněny 4. měsíc od založení -- první 3 měsíce nemusí být splněno nic.
Viz článek 6.2 v podmínkách služby: https://www.csob.cz/portal/documents/13 ... remium.pdf |
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1 ... 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287 ... 293 Další stránka Stránka 284 z 293 [ Příspěvků: 4389 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Platební styk |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |