FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Platební styk |
Předchozí stránka | Další stránka |
Prémiové účty u českých bank |
---|
![]() ![]() |
1. 12. 2020 05:30 ![]() |
Nebo je taky mozny, ze sis nekde nastavil, aby ti nechodily nabidky, pripadne ze ti nemaj chodit personalizovany nabidky apod.
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
1. 12. 2020 11:25 ![]() |
Loni jsem dostal slevu na benzin. Letos sleva do Lidlu nepřisla. Nejspíš proto, že tam pravidelne nakupuji a platím ČSOB kreditkou. Naštvanej jsem maximálně.
|
![]() ![]() |
2. 12. 2020 00:03 ![]() |
Nezkoušel někdo žádat osobního bankéře o zaslání SMS Lidl? Jestli má smysl ho žádat, nebo to nemůže ovlivnit.
|
![]() ![]() |
2. 12. 2020 22:17 ![]() |
matlu píše Loni jsem dostal slevu na benzin. Letos sleva do Lidlu nepřisla. Nejspíš proto, že tam pravidelne nakupuji a platím ČSOB kreditkou. Naštvanej jsem maximálně. Těžko říct, jaký je klíč, platím snad všude kreditkou ČSOB, včetně nákupů v lidlu a SMSka přišla. Je teda fakt, že platím přes Google Pay. |
![]() ![]() |
3. 12. 2020 12:21 ![]() |
Asi jsi dal souhlas s marketingovými nabídkami.
|
![]() ![]() |
3. 12. 2020 22:04 ![]() |
Propadly mi letenky z důvodu mojí nemoci. Vztahuje se na tuto situaci pojistka od EP? Z letáku jsem pochopil že ano, ale z VOP to přímo neplyne...
|
![]() ![]() |
4. 12. 2020 10:40 ![]() |
hgfdsa píše Asi jsi dal souhlas s marketingovými nabídkami. Nemyslim ze by to bylo tim. Od CSOB mi bezne chodi ruzne nabidky a informace (na email). |
![]() ![]() |
4. 12. 2020 12:53 ![]() |
hgfdsa píše Asi jsi dal souhlas s marketingovými nabídkami. To je vskutku možné. Konečně se mi souhlas jednou opravdu vyplatil ![]() |
![]() ![]() |
5. 12. 2020 11:00 ![]() |
Existuje stále u ERSTE Premier nebo ČSOB Premium možnost založit podobný účet zdarma pro partnerku? Nějak to nemohu na webu dohledat...
|
![]() ![]() |
5. 12. 2020 11:52 ![]() |
ČSOB Premium to nikdy nemělo a Erste to podle mě před nějakou dobou stáhlo. Takže už to veřejně není dostupné, musel by ses leda zeptat bankéře, zda by dokázal zařídit.
|
![]() ![]() |
9. 12. 2020 15:56 ![]() |
Vypadá to, že Erste Premier bude měnit poskytovatele concierge z Europ Assistance na Axa Assistance. Na webu už je dokument s novým číslem.
|
![]() ![]() |
10. 12. 2020 11:35 ![]() |
fc70: takze pak by vse bylo pojisteno u AXA? Ta asi neni moc dobre ne? Teda co vim tak vse bylo Kooperativa.
|
![]() ![]() |
10. 12. 2020 12:23 ![]() |
u pojistení se nic nemění
jde o asistenci, tu zajistuje jen par spolecnosti, ta (asistence) od Axy má spíše horší pověst |
![]() ![]() |
10. 12. 2020 15:28 ![]() |
Tak nějak rozumím tomu, že je to odbornost, které banka nerozumí, ale pokud to myslí vážně a není to jen lákadlo, které v praxi nikdo nevyužívá, čekal bych, že banka si kvalitu a schopnosti bude hlídat a školit sama jako konkurenční výhodu, ne outsourcovat kdovíkomu. Ale ve světě je outsourcing concierge ke kartám (kupodivu?) naprosto běžný.
|
![]() ![]() |
10. 12. 2020 18:29 ![]() |
Kdo dělá concierge pro ČSOB? Párkrát jse vyzkoušel ČS i ČSOB a ČSOB byla lepší (sehnali věci, které ČS ne). A mám dojem, že pro ČSOB to dělá právě Axa?
|
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1 ... 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294 Další stránka Stránka 291 z 294 [ Příspěvků: 4405 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Platební styk |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |