FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Platební styk |
Předchozí stránka | Další stránka |
Prémiové účty u českých bank |
---|
![]() ![]() |
20. 12. 2020 14:50 ![]() |
Taxi to me snad nikdy nenapadlo
![]() ale jak tu se pise, lze to chapat pro lidi co nechteji resit cas s tim, jen nekdy to muze vyjit draho ale s tim banka asi pocita ze tyto lide spis resi cas nez penize ![]() Takze proste letenka ok 14 000kc, ale nemam cas! Tak mi ji najde tato sluzba za 32 000kc pohoda ![]() |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
20. 12. 2020 16:53 ![]() |
Ta s tou letenkou za 14 i za 32 by se asi dalo bez problémů letět. Ovšem nevím, jak by dopadly ty erotické služby v podání bankovní asistence.
Jinak mně se třeba stalo, že mi v cizím městě u auta vystřelil ventilek, a bylo to zrovna v období výměny pneu. V takové situaci mě ta služba zachránila, protože v okolí všechny služby našli a obtelefonovali. |
![]() ![]() |
21. 12. 2020 14:49 ![]() |
A nešlo využít silniční asistenci zdarma v rámci EP? Teda pokud máš EP.
|
![]() ![]() |
21. 12. 2020 15:47 ![]() |
Auto bylo služební.
|
![]() ![]() |
21. 12. 2020 19:38 ![]() |
xls píše Ta s tou letenkou za 14 i za 32 by se asi dalo bez problémů letět. Ovšem nevím, jak by dopadly ty erotické služby v podání bankovní asistence. Nekde jsem cetl ze dostavaj na lince nekdy i pomerne kuriozni pozadavky, nerikam ze zde ale u reklamaci zajezdu apod napr bylo tam slunce ![]() ![]() Pro lepsi predstavu... Dobry den, jsem tady v cizim meste Praha, potreboval bych najit nekde eroticke sluzby sexualniho charakteru, kde si budu moct vybrat z ruznych divek. Erste zapise, podiva se a prijde zpet: Erste: Akce prave probiha dnes vecer, zkuste ShowPark za cenu priblizne 2500kc hod ![]() |
![]() ![]() |
21. 12. 2020 20:21 ![]() |
Bylo by to asi něco, co ukáže na prvním místě Google, když se zadá konkrétní klíčové slovo.
|
![]() ![]() |
30. 12. 2020 16:58 ![]() |
ripper6 píše .. ale jak tu se pise, lze to chapat pro lidi co nechteji resit cas s tim, jen nekdy to muze vyjit draho ale s tim banka asi pocita ze tyto lide spis resi cas nez penize ![]() To je u bonitnějších lidí celkem typické |
![]() ![]() |
31. 12. 2020 02:46 ![]() |
ripper6 píše Dobry den, jsem tady v cizim meste Praha, potreboval bych najit nekde eroticke sluzby sexualniho charakteru, kde si budu moct vybrat z ruznych divek. Trochu mi to připomnělo, jak pan Kohn v cizím městě chce zajít do bordelu, ale je mu trapné se zeptat přímo na adresu bordelu, tak se zeptá chodce na ulici: "Kde tady bydlí rabín?" Odpověď zní: "V Zahradní ulici 37" Na to pan Kohn: "Cože?! Hned vedle bordelu?" A chodec: "Ale kdepak, bordel je přece odjakživa v Nádražní 12." |
![]() ![]() |
15. 1. 2021 15:01 ![]() |
viewtopic.php?p=12789696#p12789696
S MC World Elite lze ziskat u Avis President's Club. Pro nekoho muze byt zajimave ![]() |
![]() ![]() |
19. 1. 2021 10:14 ![]() |
Co EP a ty nove podminky, jak to resite?
|
![]() ![]() |
19. 1. 2021 13:35 ![]() |
Mám to jen per huba, ale bankéř mi řekl, že to striktně řešit nebudou. Samozřejmě jako páku na vyhození přeposílačů, z kterých nemají nic, to použít můžou. Ale asi ti bez upozornění nenahodí poplatek za vedení, když usoudí, že peníze, co ti přišly nejsou plat/příjem z podnikání.
|
![]() ![]() |
19. 1. 2021 14:33 ![]() |
jen info pro ty, kterým by třeba "náhodou" zrušili Premium účet u ČSOB..je potřeba nezapomenout zrušit si pak KK (Mastercard World Elite), jinak vám naběhne 450Kč za vedení karty
|
![]() ![]() |
19. 1. 2021 14:56 ![]() |
jichaj: ČSOB někomu ruší Premium účty? na základě čeho?
|
![]() ![]() |
19. 1. 2021 15:31 ![]() |
psal jsem to uz pred par mesici, nevim...prisel mi dopis a v nem 2mesicni vypoved (bez udani duvodu)
|
![]() ![]() |
19. 1. 2021 15:57 ![]() |
I u CSOB? Jako u Erste bych to cekal.
Jinak jeste k tomu Erste, v dokumentu pisou, ze rozhodne datum je od 21.2.2021: ![]() Citace Upřesňujeme kritérium měsíčního příjmu. Od 25. 1. 2021 do měsíčního příjmu zahrnujeme mzdu / plat či příjem ze samostatné výdělečné činnosti a nebo svobodných povolání. |
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1 ... 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296 Další stránka Stránka 293 z 296 [ Příspěvků: 4430 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Platební styk |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |