FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Platební styk |
Předchozí stránka | Další stránka |
MasterCard® Priceless Specials |
---|
![]() ![]() |
6. 2. 2019 16:30 ![]() |
Taky díky, jak nakonec jsem to po prohlédnutí kuponů v silver našel a objednal, ale fakt jsem byl slepý...
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
6. 2. 2019 19:00 ![]() |
MiASX píše Az po zauctovani. no ani to ze transakce je zauctovana na karte. Tak priceless specials ji treba nezaznamena |
![]() ![]() |
11. 2. 2019 18:21 ![]() |
No tak jsem zvedavi co teda bude po 14.2. kdy se zmeni ty poct transakci pro uroven clenstvi. zda budou nejake zajimave nove kupony
![]() |
![]() ![]() |
13. 2. 2019 17:07 ![]() |
Máš to fakt vyzkoušené, že se počítají i platby přes curve?
MiASX píše Zauctovane platby kdekoliv se pocitaji i pres Curve. Bonus jen u plateb partnerum a bez Curve. Citace U koho získávám odměny? V programu Priceless Specials jsou zapojeny desítky obchodníků, u kterých můžete získat cashback, a jejich počet stále roste. Mezi partnery programu najdete jak velké a známé prodejce, tak zajímavé menší a lokální obchodníky. Jejich seznam naleznete na http://www.specials.cz. Dále jste odměněni za každou transakci kartou Mastercard u všech obchodníků v České republice, díky čemuž máte možnost získat bronzové, stříbrné, zlaté a nejvyšší platinové členství v programu. |
![]() ![]() |
13. 2. 2019 19:03 ![]() |
Ano, jsou tam přímo vidět všechny transakce!
|
![]() ![]() |
14. 2. 2019 18:17 ![]() |
no tak uz se projevilo pocet transakci a spadl jsem do nizsiho clenstvi. ale ai v tech kuponech tak tam nic noveho se neobjevilo.
|
![]() ![]() |
15. 2. 2019 11:02 ![]() |
ROlda78 píše Ano, jsou tam přímo vidět všechny transakce! Omlouvám se, ale nemůžu najít transakce, jen jejich počet, případně konkrétní transakce u partnerů programu. Kde se dají najít kompletně všechny transakce, se kterými systém počítá? |
![]() ![]() |
15. 2. 2019 11:11 ![]() |
V záložce slevové kupóny, vpravo nahoře je "Zobrazit historii transakcí"..
https://private.pricelessspecials.cz/mc ... storyModal |
![]() ![]() |
15. 2. 2019 12:55 ![]() |
Vymazal jsem z toho staré nefunkční karty a hned jsem spadl do úrovně GOLD - žádná škoda, divný postup ...
|
![]() ![]() |
15. 2. 2019 14:41 ![]() |
tak objevili se nove kupony flixibus jak pro silver, tak uroven bronze, a totez Hervis
|
![]() ![]() |
18. 2. 2019 10:04 ![]() |
ROlda78 píše V záložce slevové kupóny, vpravo nahoře je "Zobrazit historii transakcí".. https://private.pricelessspecials.cz/mc ... storyModal Děkuji moc!!!! |
![]() ![]() |
19. 2. 2019 19:58 ![]() |
Ahoj,
registroval jsem se do tohoto programu, verifikoval kartu, ale nepřičítají se mi platby do administrace. Je možné, že když platím skrz Google Pay, platbu to nenačte? Díky za odpověď. |
![]() ![]() |
19. 2. 2019 21:24 ![]() |
Nevite jak dlouho trvá pokud jste potvcrzovali pridani kiarty pomoci učtenky partnera
|
![]() ![]() |
20. 2. 2019 01:15 ![]() |
kockopes píše Je možné, že když platím skrz Google Pay, platbu to nenačte? Platby přes Google Pay se normálně započítávají. Ale je tam zpoždění 4-5 dnů. |
![]() ![]() |
20. 2. 2019 06:42 ![]() |
Ještě jednou díky. První platby proběhly v pátek, Tak snad se tedy načtou.
|
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14 Další stránka Stránka 6 z 14 [ Příspěvků: 203 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Platební styk |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |