od Mirec Vrabec 10. 8. 2020 11:46
Cerstve info z viedne SKY Lounge Schengen- isli sme 3ludia (vsetko na moje karty od CSAS+CSOB)- 1) MCWE CSOB=pohoda; 2)MCWE CSAS=pohoda; 3)Visa infinite CSAS (zaroven ju mam v mobile ako loungekey).
Chcel som aby mi vytlacili potvrdenie- povedali ze momentalne ho nevydavaju, takze ani netusim ci mozem brat hosti vramci MCWE alebo nie. Pri Visa Infinite len povedala, ze je to OK lebo karta je sucastou programu LK. Na stranke letiska v podmienkach vstupu do salonika je napisane, ze MC karty maju aj 1doprovod v cene a Visa premiove karty maju vstup zadarmo, ale netusim ako to je.
Prekvapilo ma, ze nechcela boarding pass a nikto z nas nic nepodpisoval. Zaujimalo by ma, ako by dokladovali vstup na tu Visa LK ak by som podal reklamaciu v CSAS. A dufam, ze tie MCWE isli naozaj ako MCWE a nie cez LK.
Co sa tyka saloniku- ranajky sunka, syr, ovocie, pecivo ako v kazdom VIE saloniku. Obedove menu bol chlieb s pomazankou a salat k tomu asi 30g puding. Salonik bol uz o 10 rano skoro plny, a obsluha nestihala doplnovat jedlo- 2 ludia si nalozili a potom 5min cakanie kym donesu dalsie jedlo. V porovnani s JET lounge to bol velmi slaby salonik. (Hodnotenie 3/10 len vdaka tomu, ze som mal vstup zadarmo)