FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Pojištění |
Předchozí stránka |
Česká pojišťovna - to jsou věci |
---|
![]() ![]() |
20. 1. 2023 08:56 ![]() |
můj dojem z toho:
udělali kozla zahradníkem a tomu se nelíbí, že mu jiný kozel chodí na mrkev?! Ale třeba se platu a Patrik byl jako likvidátor spíše Jánošík. ![]() |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
20. 1. 2023 09:02 ![]() |
"Ano, přesně tak. Pojištění právní ochrany."
Tohle se nabízí tuším jako jedno z možných pojištění k premium kontu u ČSOB zdarma, ne? Já tam mám sjednáno pojištění odpovědnosti, tak mě to ted trochu nahlodalo, jestli by ta právní ochrana nebyla lepší ![]() |
![]() ![]() |
20. 1. 2023 09:08 ![]() |
ROlda78 píše můj dojem z toho: udělali kozla zahradníkem a tomu se nelíbí, že mu jiný kozel chodí na mrkev?! Ale třeba se platu a Patrik byl jako likvidátor spíše Jánošík. ![]() Hájím zájmy toho, kdo mě platí ![]() -- 20. 1. 2023 09:09 -- Rendy00 píše "Ano, přesně tak. Pojištění právní ochrany." Tohle se nabízí tuším jako jedno z možných pojištění k premium kontu u ČSOB zdarma, ne? Já tam mám sjednáno pojištění odpovědnosti, tak mě to ted trochu nahlodalo, jestli by ta právní ochrana nebyla lepší ![]() Bohužel je to jen právní ochrana řidiče motorového vozidla. Koukal jsem na to, ale pak jsem si raději vzal občanskou odpovědnost. |
![]() ![]() |
20. 1. 2023 09:25 ![]() |
Já to bral vždy tak, že slovo pojišťovna pochází když ne formálně tak určitě materiálně ze slova podvod. Pojišťovnám se vyhýbám obloukem, mám jen povinné ručení, protože to vyžaduje zákon a tzv. pojištění proti blbosti, protože to vyžaduje zaměstnavatel kvůli řízení služebních vozidel, která právě nemají povinné ručení.
|
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1, 2, 3, • # Stránka 3 z 3 [ Příspěvků: 34 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Pojištění |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |