FinExpert.cz

Přihlásit se

Předchozí stránka 

Cestovní pojištění

Offline - Mírně pokročilý Profil 
30. 7. 2022 15:12 Odeslat příspěvek
Co říká na těch 200000 Kč Patrik?
Že by to byl od pojišťovny takový trik? Celkový pojistný limit sice 3 milióny, ale limit na jednu pojistnou událost (což je v praxi možná důležitější číslo, které ale lidi můžou přehlédnout) pouze 200t Kč?
Poslední příspěvek

Offline - Diskutér Profil 
30. 7. 2022 15:26 Odeslat příspěvek
V pojistných podmínkách jsem žádné omezení plnění 200 tis. na jednu událost nenašel.

Offline - Mírně pokročilý Profil 
30. 7. 2022 16:51 Odeslat příspěvek
v mobilní verzi fóra nevidím možnost odkliknout poděkování, tak díky Delitzschi

Offline - Poslední varování Profil 
4. 8. 2022 19:21 Odeslat příspěvek
PatrikChrz píše
Od ČSOB mám limit 100 milionů, Spořka má, myslím, podobný, navíc kryje i rizikové sporty (pro mne zajímavé potápění), Komerčka kryje i zrušení letu (ne, jako většina pouze zpoždění), atd. U FIO je limit 3 a 4 miliony.

Tak ten limit je taky zasadni, cetl jsem v dobe covidu pri uzavere ze nektere staty vyzadovali vylozene limit 100 milionu jinak ze te tam ani nepusti :) Bylo to konkretne tusim Thajsko nebo Vietnam :hm
U te KB je to zajmave, ja cetl casto storno letu se spoluucasti asi 500czk? Myslim ze ty nebo nekdo, ze to udajne CSOB ma?
Pripadne jestli to muzes upresnit, ma to jen KB u TOP nabidky? To zruseni letu?
CSOB ne?

Zminujes tam Allianz, ale kde? UCB ma a limit je tam jen 2,5 milionu u toho Premium konta, takze nic moc. Leda do nouze na nejakou banalni zalezitost.

Offline - Kolemjdoucí Profil 
4. 8. 2022 21:12 Odeslat příspěvek
Co jsem se dočetl, tak ohledně cest. pojištění ke kartám v KB (gold, world elite) byla nějaká změna k 1. 7. 2021 a již nekryjí ani zpoždění letu, natož zrušení
https://www.kb.cz/cs/obcane/platebni-ka ... taplatinum možná je to ale staré info?

Cestovní pojištění k premium KK od ČSOB kryje pouze:
13) Pojištění zpoždění letu uhradí náklady za občerstvení, ubytování nebo úschovu zavazadel, pokud dojde ke zpoždění letu o více než 6 hodin. A to do 5000 korun, což tedy není žádný zázrak.

Nabízí vůbec nějaká banka pojištění zrušení letu? Nejlépe k platební kartě, díky!

Offline - Poslední varování Profil 
8. 8. 2022 09:01 Odeslat příspěvek
Tak neco tu je, ale je tam spoluucast

Pojištění storna cesty
(20% spoluúčast Pojištěného)
Cestovní pojištění prémiových karet 50 000

A pozor u KB, je tam pro mimo EU nizkej limit, dnes uz 10 milionu nestaci a chteli s tim covidem, urcite asijske zeme dolozit ze je kryti na 100 milionu! :(

https://www.kb.cz/getmedia/7a24f872-482 ... KB_2021-(1).pdf.aspx

Offline - Nadšenec Profil 
18. 8. 2022 16:22 Odeslat příspěvek
V pondělí jsem si koupil letenky do Barcelony (letíme až na konci řijna) a chtěl bych si pojistit storno. Pokud si dnes založím u KB top účet tak budu moci pojištění využít ikdyž jsem letenky zakoupil ještě před založením účtu?

Offline - Kolemjdoucí Profil 
3. 11. 2022 12:27 Odeslat příspěvek
ahoj,
prosim jake je na trhu aktualne nejlepsi celorocni cestovni pojisteni pro celou rodinu? Nechci ke kreditce (takze ne CSOB premium) pouze k normalni karte, takze klidne i placene:)
dekuji Vam za Vas cas:)

Jirka

Online - Diskutér Profil 
3. 11. 2022 13:15 Odeslat příspěvek
Cestovní pojištění od ČSOB patří k těm lepším a přikoupit si ho můžeš i k normální kartě, viz. https://www.csob.cz/portal/lide/pojiste ... -ke-kartam

Offline - Inventář Profil 
3. 11. 2022 13:40 Odeslat příspěvek
Ty ceny vypadají opravdu slušně, ani jsem nevěděl, kolik to stojí (mám to ke KK). Jen je trochu problém, že to je 4 měsíce na 1 cestu, teď jedu skoro na 5, takže si budu muset ten měsíc pojistit zvlášť.

Offline - Návštěvník Profil 
29. 11. 2022 14:13 Odeslat příspěvek
Zdravim, nema z vas nejake zkusenosti s pojistovnou B&H Insurance, s.r.o.? https://travelinsurance.cz/ Pojisteni nabizela i Diners Club k platebni karte. Potrebujeme do USA na 3 mesice.

Přejít na stránku Předchozí stránka  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Stránka 7 z 7 [ Příspěvků: 101 ]
Předchozí téma | Následující téma
Verze pro tisk

Hledat
Přeskočit na

Hledat

Zobrazit v normálním vzhledu
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies