FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Pojištění |
Předchozí stránka |
Povinné ručení - meziroční navýšení pojistného |
---|
![]() ![]() |
7. 12. 2022 18:32 ![]() |
Taky k nim asi půjdu, mám i účet ještě z první klubové, jen teda žádný kupon jsem v jejich portálu nenašel ani možnost někoho doporučit...
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
26. 12. 2022 16:30 ![]() |
Klik.cz docela překvapil, jediný srovnávač, co mi nalezl o 200 Kč levnější povinné ručení (u Uniqa), než mám v současnosti u Pillow. Zajímavé je, že když to zkusím založit přímo u Uniqa, tak je to dražší, než mám v současnosti, tak nevím, jak to klik.cz dokáže, získat takovou slevu.
|
![]() ![]() |
26. 12. 2022 19:21 ![]() |
To je přeci normální, že různí "pojišťováci" (a společnosti, které je zaštiťují, Klik nebude nic jiného) mohou od pojišťoven uplatňovat různé obchodní slevy, zejména díky objemu pojistek, které pojišťovně zajistí - takovou slevu jako řadový smrtelník přímo v pojišťovně nezískáš. Třeba já u pojištění bytu jsem skrz pojišťováka jedné takové společnosti, zajišťující pojistky pro několik pojišťoven, získal u Allianz obchodní slevu 30 %, což cenově jednoznačně porazilo vše, co bych si mohl na pobočkách či online sjednat sám. Pojišťovnictví je jeden z mála trhů, kde se vyplatí jít skrz prostředníka, který na tu slevy dosáhne, než přímo skrz danou pojišťovnu. Podobně je tomu u hypoték.
|
![]() ![]() |
26. 12. 2022 19:38 ![]() |
Ale jiné srovnávače to nedokázali, takže to asi pravidlem není.
Jsem zvědav, jestli budu mít po roce stejné pojistné, nebo jestli bude nižší jen první rok. |
![]() ![]() |
28. 12. 2022 08:27 ![]() |
Také musím pochválit Pillow, vypověděl jsem pojistnou smlouvu na povinné ručení týden před výročim a v pohodě to akceptovali, i když ze zákona to musí být myslím 6 týdnú před výročím.
|
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1 ... 6, 7, 8, 9, 10 Stránka 10 z 10 [ Příspěvků: 140 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Peníze » Pojištění |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |