FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Cestování, dovolená, sport |
Předchozí stránka |
Kam letos na "bezpečnou" dovolenou? |
---|
![]() ![]() |
5. 2. 2021 10:58 ![]() |
Jacqueline34 píše Zvažujete příchod do Austrálie? Australie pousti turisty? ![]() A hlavne ted skutecnost, jak je to s testama, jestli je realne chteji videt na trase a nekde pri prestupu ![]() Nedavno co jsem videl tak treba Madarsko zakaz. Tudiz kdyz casto jsem mel let z Madarska, Vidne, Madridu - byl by to asi problem s prepravou kdyz do dane destinace za A - nelita to primo nebo za B - je to zase predrazene. Takze strach neni z nemoci, ale spis z toho ze nakoupim za prachy cestu a budu s letenkou leda sedet u televize nebot me reknou ze to nejede / neleti ![]() ![]() Treba ukazkove do Bogoty: Praha - Viden busem tehdy, pak letadlo - Holandsko, z Holandska teprve letadlo smer Bogota. Dal nekde podminka dnes, nevim jak hodne to kontroluji ale treba Chorvatsko melo ze musi tam mit clovek ubytovani ![]() ![]() -- 5. 2. 2021 09:59 -- xls píše Jo, minulý rok super. 4 měsíce prázdná thajská pláž, to už nezažiju. Věřím tomu, že to i letos bude nadstandardní - ještě dost strachu a omezení, většina lidí zůstane doma. To zni hezky, ale zase jak hodne to tam je zavrene ty mista? Hezke ze nekde dojedu, ale pokud tam vse zavreno, na hubu hadr tak v tom vedru me driv klepne zvlast v takovem Bangkoku cestou ![]() ![]() By me docela zajmalo jak to tam ted je ![]() |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
5. 2. 2021 11:14 ![]() |
xls píše Jo, minulý rok super. 4 měsíce prázdná thajská pláž, to už nezažiju..... No vidíš, pro někoho super a někdo se po 3-4 dnech na pláži nudí a 4 měsíce by bylo pro mě za trest. Teď radši hory mimo sezónu ..... ale nic proti vkusu každého soudruha. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
5. 2. 2021 13:58 ![]() |
ripper6 píše To zni hezky, ale zase jak hodne to tam je zavrene ty mista? Hezke ze nekde dojedu, ale pokud tam vse zavreno, na hubu hadr tak v tom vedru me driv klepne zvlast v takovem Bangkoku cestou ![]() ![]() By me docela zajmalo jak to tam ted je ![]() Ono se to prezentuje spis do medii, ze jsou zavreny veci, ale v lete jsem teda nenarazil na problem, na hadr na hube stejne kazdy sere, kluby mely byt taky zavreny, ale kaslalo se na to, proste jizanskej pristup je top. |
![]() ![]() |
5. 2. 2021 16:01 ![]() |
Mimonik: me tam spis vadi nutnost, ze klidne nazenou letadlo na test na letisti a potom se v tobe stouraj spejli
![]() |
![]() ![]() |
5. 2. 2021 16:37 ![]() |
čulibrk píše xls píše Jo, minulý rok super. 4 měsíce prázdná thajská pláž, to už nezažiju..... No vidíš, pro někoho super a někdo se po 3-4 dnech na pláži nudí a 4 měsíce by bylo pro mě za trest. Teď radši hory mimo sezónu ..... ale nic proti vkusu každého soudruha. ![]() ![]() Jo, někdo by se nudil. Já to mám prakticky s plným pracovní režimem, takže přes týden dost v poklusu a jsem rád, když mi ta pláž vyjde aspoň na dopoledne a pak jakž-takž volný víkend. O nudě nemůže být ani řeč. |
![]() ![]() |
16. 9. 2021 12:53 ![]() |
Amerika bohužel nevyšla, tak aspoň Rakousko a Alpy byly super. Na 4 dny bohatě stačí.
|
![]() ![]() |
16. 9. 2021 13:02 ![]() |
Jsem teď už podruhý letos v Thajsku. Naprosto super, vymysleli si natolik hloupý a zbytečný překážky, že sem nikdo nejede. Prázdný letadla, hotely, pláže, ceny jak jak za socíku.
|
![]() ![]() |
16. 9. 2021 17:03 ![]() |
Paráda, a vše si organizujete sám? ..nebo přes cestovku. V Thajsku jsme ještě nebyli, tak by to možná stálo za to otočit to na druhou stranu.
|
![]() ![]() |
24. 9. 2021 17:34 ![]() |
aklek: Thajsko se vetsinou s cestovkou nejezdi, takze pochybuju
![]() ![]() Naočkovaní turisté s negativním testem se ale dostanou na ostrov Phuket, který ale nemohou 14 dnů opustit. https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/velvy ... si/2080790 pozn. samozrejme nevim jak je to presne realne (Asie je ale vic usluzna a poklonkuje), ale hadam ze to bude vic hlidane a dodrzovane nez jako v CR, takze asi jen tak posezeni v restauraci bez testu, ockovani nebude tak free jako v CR ![]() |
![]() ![]() |
24. 9. 2021 20:05 ![]() |
Cestovky ještě dlouho jezdit nebudou. Na nějaký cestování-poznávání to opravdu není, každá provincie z cca 70 má svoje vlastní pravidla typu povinného testu nebo karantény. Ale jsem na Phuketu 2. měsíc a tady je to naprostá pohoda (za normálních okolností jsem tady nikdy nebyl a nikdy bych sem ani nejel). Jen to chce jet na delší dobu, kvůli 2 týdnům nemá cenu to vyřizovat. Restaurace bez problémů, jen bez alkoholu. Velice slušný hotýlek s italskými majiteli za 5000,- na měsíc.
|
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1, 2, 3, • # Stránka 3 z 3 [ Příspěvků: 40 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Cestování, dovolená, sport |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |