FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Cestování, dovolená, sport |
|
Kde v Praze koupit KRW |
---|
![]() ![]() |
4. 3. 2018 15:19 ![]() |
Nějaký tip, kde koupit jihokorejské wony? Ve směnárnách v kurzovních lístcích téměř nejsou a když jsou (a jsou za rozumnou cenu), tak je nemají. Nechci jich moc, jen asi 150 000 (tedy ekvivalent třech tisíc korun).
Chci mít po příletu na autobus a podobně. No, v nejhorším případě vyberu kartou na letišti z bankomatu, jen nevím, jestli tam není poplatek, poslední dobou se to nějak rozmáhá, že si bankomaty účtují vlastní poplatek. |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
4. 3. 2018 15:22 ![]() |
Nejedes na olympiadu moc pozde?
|
![]() ![]() |
4. 3. 2018 15:36 ![]() |
![]() S olympiádou to vůbec nesouvisí. Jen, že jediná rozumná letenka, která jde koupit za míle ČSA je Praha-Soul v business, tak jsem se z pár set tisíc nasbíraných mil rozhodl něco utratit, no. |
![]() ![]() |
4. 3. 2018 16:55 ![]() |
Je tam stejna zima jako tady fuj.
![]() |
![]() ![]() |
4. 3. 2018 16:59 ![]() |
Jasně, napíšu jí, "hele Ester, nemáš nějaký bony, teda wony?"
|
![]() ![]() |
4. 3. 2018 19:21 ![]() |
V ČR jinak asi nekoupíš a v Soulu prý také problém získat hotovost z bankomatu.
https://www.hedvabnastezka.cz/diskuse/japonsko-korea/vymena-penez-5/?page=1 |
![]() ![]() |
4. 3. 2018 19:46 ![]() |
Všude v Soulu se dá platit kartou. I v taxíku. Na autobusy jsou automaty, které vydávají "kreditní litacku". Stojí 3000wonu a dostaneš k ní i mapu.
Ihned na letišti v Soulu jsou minimálně 2 směnárny. Abych to shrnul penízky jsem potřeboval pouze do dalekohledu na severní koreu. |
![]() ![]() |
4. 3. 2018 19:58 ![]() |
Tak nějak jsem předpokládal, že si tam člověk s kartou nějak poradí, ale chtěl jsem mí alespoň nějaké drobné.
|
![]() ![]() |
31. 7. 2018 11:18 ![]() |
Jak jste to vyřešil s těmi penězi?
|
![]() ![]() |
1. 8. 2018 20:28 ![]() |
Vybrali jsme z bankomatu - ne úplně všechny umí zahraniční platební karty, ale dají se najít.
|
Nahoru |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 10 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Cestování, dovolená, sport |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |