FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Cestování, dovolená, sport |
|
EeasyJet - zruseni letenky kuli COVID-19 |
---|
![]() ![]() |
15. 3. 2020 12:07 ![]() |
Neresite aktualne podobonou sitouaci?
Pristi tyden jsem mel letet Praha-Londyn s EasyJet, ale vzhledem k statnim restrikcim mi to nebude dovoleno. Jak mam pokracovat? Protoze EasyJet mi nabizi jenom prebookovani, ale ja nevim, kdy mi to bude vyhovovat(nebo do kdy budou zavrene hranice) a proto chtel zruseni a refundaci letenky, ale tu mi nechteji umoznit, jsem sklamany z jejich pristupu... Zpatecni let jsem mel s RyanAir, kde refundaci udelali(penize by meli prjit za tyden) Mam cestovne pojisteni(Erste Premier), ale na tohle se pojisteni udajne nevztahuje. Jako jde jenom o nejakych 450Kc, ale jde mi o princip, ze kuli narizeni vlady prijdu o penize, kde se mam jit stezovat a vymahat? Na lamparnu? |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
15. 3. 2020 22:36 ![]() |
Pokud ti jde o princip, tak mám pro tebe dobrou zprávu. Vyhlášení nouzového stavu může občanům přinést újmu aniž by byl nárok na automatickou finanční kompenzaci. A tím je princip o který ti jde naplněn. Pokud by ti šlo i o peníze tak potom mohou další opatření u nás nebo v Británii přinést změnu v přístupu easyJet. Nám u letu do Itálie v druhé půlce března nabízí i refund.
|
![]() ![]() |
15. 3. 2020 22:42 ![]() |
to Tomas .. proboha, co na tom nechapes, vzdyt pise, že mu jde o princip ..
![]() |
![]() ![]() |
15. 3. 2020 22:42 ![]() |
Mně zrušili čtvrteční let na Gatwick a další úterý zpět ze Stanstedu. Email nepřišel, podívej se do rezervace, jestli už to není zrušený.
|
![]() ![]() |
17. 3. 2020 12:12 ![]() |
Vasek06 píše to Tomas .. proboha, co na tom nechapes, vzdyt pise, že mu jde o princip .. ![]() No tak dobře teď už vážně. O náhradu škody která Vznikla v souvislosti s opatřením států si můžeš požádat do 6 měsíců od jejího vzniku na Ministerstvo vnitra. Pokud nebudeš úspěšný pak už nezbude než to řešit soudní cestou. Potom jsem napiš jak celá věc dopadla. |
![]() ![]() |
17. 3. 2020 17:28 ![]() |
V uctu se objevila moznost refundace, tak pozadano.
jinak RyainAir vratil penize po 2 dnech od refundu |
![]() ![]() |
20. 11. 2020 17:31 ![]() |
Do dneška letenky stále nemáme vyřízené.
|
Nahoru |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 7 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Cestování, dovolená, sport |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |